Wysłany: 2007-04-06, 20:56
Ojoj Zapomniałem zupełnie o tym meczu >.<
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
mheheheh xD 3-1 dla AZSu,
w 3 secie AZS dawał d...;P tylko raz przewagę mieli, którą zresztą po jednej zagrywce [już nie pamiętam czyjej] stracili i było po 23 chyba :-)
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Wysłany: 2007-04-06, 21:47
yeah to dobrze. Właśnie chciałem żeby AZS wygrał. Nie cierpie Jadaru po tym, jak wygrał z Gwardią 3:0 z Gwardią we Wrocławiu. %-)
A własnie. Baraze zaczynają się 21 czy 19?
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
no bravo bravo dla azs, wygrali bo byli lepsi, ale jadar pokazal charakter...
ciekawe jak sie zakonczy pojedynek w kedzierzynie, chociaz tak naprawde to zabawa sie zacznie jak sie spotka bot z wkretem, i azs z jastrzebiem:-)
_________________ one love one tear one destination!!
Wysłany: 2007-04-06, 23:42
Pod Warunkiem że Wegiel Awansuje bo Mostostal prowadzi już 2:1
no tak, ale przed nami dwa spokania w kedzierzynie, i osobiscie mam nadzieje że wegiel awansuje, bo co to za play off bez jastrzebia...chociaz poki co blizej jest mostostal
[ Dodano: 2007-04-07, 01:26 ]
acha, mam nadzieje ze po zloto siegnie skra albo jastrzebie!!
a wy komu kibicujecie?????????????????
kiedyś kibicowałam Mostostalowi, ale to było za czasów ich występów w lidze mistrzów
obecnie nie zagłębiam się w siatkówkę ale chyba najbardziej to za Skrą jestem
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
dzisiaj jastrzebie 3:2 z mostostalem, piekny meczyk, duzo walki z obu stron, mostostal pokazal kawal charakteru, ale zachowanie szymanskiego po meczy bylo niesportowe i nie na miejscu, wygrana wygraną ale takie negatywne emocje trzeba raczej trzymac na wodzy, zwlaszcza ze patrza na ciebie tysiące ludzi w hali i przed telewizorami!!
Wysłany: 2007-04-07, 17:54
Szkoda ze Mostostal nie wygral ;P Jak by Gromadowski byl to by wygrali hmm a dlaczego on nie gra?? A Szymanski pokazal jakim jest frajerem ( nigdy do nie lubialam) wczoraj malo co nie pobil sedziny a dzis te niezly pokaz dal ^^ swoja droga chyba jeszcze nigdy nie widzialam zeby sedziego wywalili xD
Wysłany: 2007-04-07, 19:13
A wiec Szymanski po meczu wszedl na jakis stolik i zaczal pokazywac swoj ehm tors po czym zostal obrzucony butelkami ^^ a wczoraj pokazywal srodkowy palec w strone kibicow xD
Szkoda ze Mostostal nie wygral ;P Jak by Gromadowski byl to by wygrali hmm a dlaczego on nie gra??
hmmmm, gromadowski juz od dluzszego czasu mial maly spadek formy, a w ostatnich meczach dał na to jeszcze jeden dowód, dobrze że zamiast niego grał Jarosz,
mostostal zasłużył sobie dziś na zwyciestwo, ale cóż, jak to mówią: wygrał lepszy...
zachowania szymańskiego nie komentuję po raz drugi bo nie warto...też go nigdy nie lubiłam:-)
Wysłany: 2007-04-07, 21:30
Cytat:
a wy komu kibicujecie?????????????????
Ja Gwardii, dlatego już dawno przestałem zaprzątać sobie głowę playy-offami i koncentruję się na barazach ;]
Zapewne Kasieczek tez xD
Wysłany: 2007-04-08, 22:34
ej Rdzawa, liga Serbska jest silna czy raczej taka sobie?
<w kosza ofc xD>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.