Wysłany: 2008-02-18, 14:20
Apple napisał/a:
A więc Ci też się podoba?!
Tak, tez mi się...khm też go lubię, bo jak wiadomo kibicuję całej reprezentacji Rosji ;] Zauważyłem wczoraj że zrobili monstrualny postęp. Mają naprawdę mocną reprezentację -> Zresztą 4 miejsce w sobotniej drużynówce mówi samo za siebie. Trzech podstawowych zawodników czyli Wasiliew, Kornilow i Karelin + Ipatow lub Rosliakow (w zależności od formy przez nich prezentowanej) To znak dla PZN-u że powinien ustawić się w kolejce po Steierta xD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2008-02-18, 14:21, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-02-18, 23:43
Rdzawa napisał/a:
po pierwsze wątpię żeby na taki pomysł wpadli
po drugie Rosjanie go chętnie nie puszczą
po trzecie po co zmieniać trenera?
Gwoli ścisłości: "xD" Na końcu mojego poprzedniego posta świadczy, że nie uważam tak napradę, tzn żeby PZN miał starać się o Steierta ^^
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2008-02-19, 15:07
Kokot pice xD Wiedziałem że się do tego przyczepisz xD Objaśniam zatem wszem i wobec że chodziło mi tylko o zdanie o Steiercie xD
I kończąc offtopa to muszę napisać że Apple mnie szczerze zaskoczyła, bo Karelin ma jeszcze 17 lat ;O
A tak w ogóle to mogłabyś też czasem się trochę tutaj poudzielać.
teoretycznie mogłabym
Cytat:
Ogladasz w ogóle jeszcze skoki?
no teoretycznie tak, ale co raz częściej z braku laku
Cytat:
To może się czymś podziel
niech Ci będzie. Dla mnie to coraz nudniejsze jest...
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
*Apple
Wysłany: 2008-02-21, 22:17
Rdzawa napisał/a:
Cytat:
To może się czymś podziel
niech Ci będzie. Dla mnie to coraz nudniejsze jest...
No cóż, nawet sobie nie wyobrażasz jak właśnie spadły Twoje notowania.
To smutne, że tak podchodzisz do tego wspaniałego sportu.
A ja w każdym razie już nie mogę się doczekać jutra! Bo jutro są loty! I zapowiada się niezwykle emocjonująco, bo Adaś dobrze się spisywał na treningach! Kibicujmy gorąco naszej drużynie!
W tym roku kompletnie nie miałam czasu zainteresowac sie skokami i jedyne co wiem to, to ze PŚ zdobył Morgenstern. Jak Małysz? Jak Stoch? Jak Kofler? Apple streść
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
*Apple
Wysłany: 2008-02-25, 10:42
Lenka napisał/a:
PŚ zdobył Morgenstern
No zdobył! To jest niesamowite! No, ale teraz to już forma nie taka jak na początku. Sprawdziły się przewidywania, że po Saporro forma trochę spada ^^
Lenka napisał/a:
Jak Małysz?
No cóż... miał szanse stanąć na podium na Mistrzostwach Śwaiat w Lotach, ale niestety tak się nie stało, ale i tak osiągnął najlepsze miejsce w tego typu imprezie w swojej karierze: 9 ;-) W każdym razie zbliża się dużymi krokami Turniej Skandynawski, a Małyszatko zawsze sobie tam świetnie radziło, więc zobaczymy...
Lenka napisał/a:
Jak Stoch?
Hmmm, biedaczek. Ma okresowe załamanie formy, ale mam nadzieję, ze niedługo się podniesie. Nie jest zbyt zadowolony, zresztą on zawsze kręci nosem, widać to po rozmowach z dziennikarzami. Uwielbiam z nim wywiady xD
Lenka napisał/a:
Jak Kofler?
Koffi... wydawało się, że będzie w mistrzowskiej formie na początku sezonu, ale jego upadki przekresliły te nadzieje. Ale czuję, że w nastepnym sezonie już będzie mógł wygrywać bez problemu. Jednak to też zależy od formy, jaką wtedy złapie xD
co prawda to prawda. On jest wygadany i nie da się zwieść dziennikarzom, powie to co chce powiedzieć, nawet gdy nie zawsze pytający chce usłyszeć xD
rozbiła mnie rozmowa z piątku z lotów
Heller: ... jak się jednak zakwalifikujesz jednak do drugiej serii to osobiście Cię przeproszę na antenie. Co ty na to?
Stoch spokojnym glosem, bez emocji: dobra
xD
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
*Apple
Wysłany: 2008-02-28, 13:31
Harriego Olli wywalono z reprezentacji! No nie spodziewałabym się tego po tak wyglądającym niewinnie chłopaczku!
Żeby jeszcze 2 laski sobie wziąć na noc
Ale właściwie to żal mi go ;p Wydaje mi się, że wezmą zamiast niego do reprezentacji brata Hautamaekiego... zobaczymy. W każdym razie są duże szanse na powrtó Ollego z następnym sezonie, bo Nikunen chce go u siebie widzieć
Wysłany: 2008-03-09, 20:29
Apple napisał/a:
duże szanse na powrtó Ollego z następnym sezonie, bo Nikunen chce go u siebie widzieć
Ale go nie zobaczy, chyba że w kombinacji Norweskiej bo Nikunen odchodzi od Finów w przyszłym sezonie.
Harriego Olli wywalono z reprezentacji! No nie spodziewałabym się tego po tak wyglądającym niewinnie chłopaczku!
Żeby jeszcze 2 laski sobie wziąć na noc
Ale właściwie to żal mi go ;p Wydaje mi się, że wezmą zamiast niego do reprezentacji brata Hautamaekiego... zobaczymy. W każdym razie są duże szanse na powrtó Ollego z następnym sezonie, bo Nikunen chce go u siebie widzieć
czyli to prawda? Myslalam ze to Szymon Mjaewski sobie jaja robil
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
*Apple
Wysłany: 2008-03-14, 21:50
No i zaczął się ostatni weekend w skokach narciarskich I znów pół roku czekania!
W każdym razie jeżeli chodzi o dzisiejszy konkurs to był niesamowity, a właściwie to niesamowity był Schlieri! Przecież to był niewiarygodny skok w pierwszej serii. Aż o 20 metrów dalej od drugiego Ahonena. To się w głowie nie mieści! Ten chłopak ma ogromny talent! Kiedy oddał swój zapierający dech w piersiach skok, aż mnie dreszcze przeszyły. Po prostu tak świetnie się spisał, że należało mu się zwyciestwo.
Co do reszty... Adaś skacze bardzo dobrze, a najważniejsze jest to, że go skoki cieszą dalej. Nie tak jak takiego Guido Landerta, który wieku 22 lat rzuca nartami. A biedny Andreas Widhoelz przyjechał z trenerem specjalnie do Planicy, żeby oddać ostatni skok w konkursie, gdyż kończy karierę Ale biedaczek nawet nie zdołał się zakwalifikować do 50. Szkoda, ze odchodzi Same smutne zmiany w tym sezonie.
Bo też z naszym sympatycznym trenerem Hannu Lepistoe nie przedłużyli kontraktu, a przecież wiadomo, że Małysz to nie robot i wiecznie skakał nie będzie. Miał już omówiony plan na przyszły sezon, bo dobrze się czuł ze swimi podopiecznymi i chciał tu zostać, a tu mu takie coś zrobili. Przecież to jeden z najlepszych trenerów. Trenował bowiem Matti Nykanena! Ciekawa tylko jestem, kogo następnego wezmą aby trenował naszą drużynę... Wydaje mi się, żeby mogli dać tego Adama Celeja.
Zresztą! Dowiemy się za 2 tygodnie!
Códak napisał/a:
bo Nikunen odchodzi od Finów w przyszłym sezonie.
A właściwie dlaczego odchodzi? Przecież mają dobrą drużynę.
[ Dodano: 2008-03-16, 15:27 ]
No i z dniem dzisiejszym zakończono sezon zimowy 2007/2008, który był naprawdę ciekawy, zresztą jak zawsze ;p Nasz Adam Małysz zakonczył dziś występ na 12 miejscu i tym samym został sklasyfikowany jako 12 najlepszy skoczek świata A Kamil Stoch dziś był 29, zakonczył sezon ostatecznie jako 30. A więc dwóch Polaków w 30 najlepszych skoczków tego sezonu
Kryształową Kulę odebrał oczywiście Morgenstern, który w pierwszej części sezonu spisywał się znakomicie, a dzisiejszy konkurs wygrał Schlierenzauer.
Co do trenerów, szykują się w większości kadr świata zmiany, dowiemy się za niedługo wszystkiego, a dziś się żegnam ze skokami. Do zobaczenia w listopadzie! Dziękuję oczywiście jeszcze Adasiowi i Kamilowi oraz innym skoczkom za te piękne weekendy, które mogłam z wami spędzić przez telewizorem! Trzymcie się do następnego sezonu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.