Wys³any: 2007-03-24, 13:48 Skoczkowie "Przysz³o¶ciowi" Skype: Budapesti Közlekedési Részvénytársaság
Natchn±³ mnie temat o Kamilu Stochu. Jak s±dzicie? Jacy skoczkowie s± obecnie na najlepszej drodze by w przysz³o¶ci byæ najlepszymi zawodnikami na ¶wiecie? Podwajacie swoje typy(wraz z krótkim uzasadnieniem).
_________________ M¡DREMU WYSTARCZY JEDNO S£OWO - G£UPIEMU NAWET REFERATU MA£O Koreañczyków jest dwóchale nie s± braæmimimo ¿e obaj jedz± gruszki Nie zawsze trzeba ws³uchiwaæ siê w g³os europejskich stolic, tañczyæ pod muzykê z Berlina - Vytautas Landsbergis
Klimek Murañka moja kole¿anka zna go "osobi¶cie" (Cudak czy ty przypadkiem te¿ ?)
je¶li ch³opak siêbêdzie rozwija³ to maj±c takie "osi±gniecia" teraz moze byæ po¿ytek z niego. Ju¿ nied³ugo moze on zacz±æ startowaæ w P¦ skoro ostatnio w PK skaka³..
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób j± praktykuje, ale nikt do koñca jej nie rozumie"
Wys³any: 2007-03-24, 22:55
Taki mi siê spodoba³o ostatnio 3 zawodników.
Antonin Hajek - Zadebiutowa³ dopiero w 2004 roku i od tego czasu radzi sobie coraz ¶mielej. Je¶li tylko bedzie dobrze prowadzony, to ma szansê na wielk± karierê.
Andrea Morassi - 18 lat a ju¿ ma przeb³yski dobrego skakania. Widaæ w jego skokach szko³ê Roberto Cecona. Osi±gn±³ ju¿ niez³ê sukcesy jak na swój wiek. Br±zowy medal M¦J i 3 miejsce w P¦ w Oberstdorfie.
Tom Hilde - Wielki talent. 20 lat i ju¿ wicemistrz swiata w dru¿ynie. Regularnie wystepuje w P¦ i w reprezentacji Norwegii. My¶lê ¿e jest to aktualnie trzeci najlepszy norweski skoczek(Po Jacobsenie i Ljoekelsoeyu)
_________________ M¡DREMU WYSTARCZY JEDNO S£OWO - G£UPIEMU NAWET REFERATU MA£O Koreañczyków jest dwóchale nie s± braæmimimo ¿e obaj jedz± gruszki Nie zawsze trzeba ws³uchiwaæ siê w g³os europejskich stolic, tañczyæ pod muzykê z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
*Apple
Do³±czy³a: 25 Sie 2006 Posty: 1405 Sk±d: z drzewa
Wys³any: 2007-04-08, 15:41
Ja tak¿e typujê na Antonina Hajka, bo spisa³ siê ¶wietnie w tym sezonie. Pokona³ wiele razy samego Jandê!
Hilde te¿ obleci, w ogóle Norwegowie maj± ¶wietn± obsadê i zaplecze je¿eli chodzi o m³odych skoczków.
A z Polski to hmmmm... Murañki nie chcê, bo mnie irytuje ten ma³olat!
Mo¿e hmmm, muszê popatrzec na zdjêcia, to kogo¶ wybiorê ;]
tez mysle ze bedzie to Klimek Murañka.... no i Kamil Stoch oczywi¶cie... i mysle ze Arthur Paulli... bo ma polskie korzenie
_________________ ... ¯YJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ M£ODO ...
*Apple
Do³±czy³a: 25 Sie 2006 Posty: 1405 Sk±d: z drzewa
Wys³any: 2007-04-09, 12:20
Rdzawa, napisa³am tam, bo po prostu polskich m³odych skoczków nie kojarzê. I piszê to w tonie ¿artobliwym jakby¶ by³a ³askawa zauwa¿yæ
C.Ronaldo
Do³±czy³: 25 Maj 2007 Posty: 2 Sk±d: SnK City
Wys³any: 2007-05-25, 15:58
Ze Stocha moze wyrosn±æ talencik na miare dzisiejszego Ma³ysza
_________________ Nie Mówiê Szeptem, Gdy Mówie Sk±d Jestem
STAL SANOK
lampart [Usuniêty]
Wys³any: 2007-05-31, 15:13
Apple napisa³/a:
Ja tak¿e typujê na Antonina Hajka, bo spisa³ siê ¶wietnie w tym sezonie. Pokona³ wiele razy samego Jandê!
W³asnie zgadzam sie z ta wypowiedzi±.
Rdzawa napisa³/a:
Klimek Murañka moja kole¿anka zna go "osobi¶cie" (Cudak czy ty przypadkiem te¿ ?)
je¶li ch³opak siêbêdzie rozwija³ to maj±c takie "osi±gniecia" teraz moze byæ po¿ytek z niego. Ju¿ nied³ugo moze on zacz±æ startowaæ w P¦ skoro ostatnio w PK skaka³..
No i t± wypowiedz tez jak najbardziej popieram. Wszyscy wiedza za mnie hehe
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.