Wysłany: 2007-06-25, 18:11 Paralotnia-latał ktoś z was?
Latał już ktoś z was na paralotni? Jestem ciekawy waszych wrażeń. Takie latanie musi być niesamowite. Szukam też jakiegoś niedrogiego kursu, może mi ktoś coś polecić? Jak na razie najlepszą opcją jaką znalazłem jest konkurs na stronga w którym nagrodą jest właśnie kurs paralotniarski na Słowacji. Ale znając moje szczęście będę musiał szukać jakiejś szkółki na własną rękę:/
Również uważam, że musi to byC fascynujące tak wzbiC się w powietrze i byC ponad tym wszystkim choC przez chwilę... Chciałabym tak polecieC, aczkolwiek napewno bym się bała i trudno byłoby mi przełamaC strach.
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
Ja też myślałam kiedyś, żeby spróbować ale do tej pory nie miałam okazji. To musi być interesujące zajęcie, o ile nie będzie wypadku, bo o taki tu nie trudno.
_________________ Marzenie podąża swoim szlakiem, nawet jeśli uważa się je za myśl.
matura0007
Wysłany: 2007-09-04, 14:16
ja latałem raz w zyciu i wrazenie jest niesamowite i troche niebezpiecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.