Forum Dyskusyjne :: od czego sie zaczęło ?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Rozrywka » Sport » od czego sie zaczęło ?

od czego sie zaczęło ?
Autor Wiadomość

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2006-01-19, 21:10   od czego sie zaczęło ?

jak zaczeła sie wasza przygoda ze sportem? kibicowanie, uprawianie ?

kotlecik 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2006-01-19, 22:24   

naderwane sciegna na roweze, wybylem sobie zeby na desce, mialem pekniete zebra od rolek i polamana reke, i moja przygoda ze sportem zaczela sie nagle i sie nagle skonczyla :rotfl: obecnie jezdze tylko na rowerze, ale juz nic z dziwnych rzeczy:P

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2006-01-19, 22:43   

oj lol mi chodziło o to kto was zaraził miłoscią do sportu :D
mnie wujek bo w wieku jakis 6 lat uczył mnie nazwisk koszykarzy na pamięć żeby przed dziadkiem szpanować, z tamtego okresu pamiętam też jak ogladałam mecze i kibicowałam tej druzynie co miała ładniejsze stroje :D

Kinga. 

Wysłany: 2006-01-20, 19:30   

Tata ... on grął w piłkę nożną ... zawsze z nim jeĄdziłam i oglądałam mecze ... :hyhy:
A potem zaintersowały mnie inne dziedziny sportu ;]

bRuDziA ;)) 

Wysłany: 2006-01-20, 21:16   Re: od czego sie zaczęło ?

Rdzawa napisał/a:
jak zaczeła sie wasza przygoda ze sportem? kibicowanie, uprawianie ?

Mnie brat zaarził ogladaniem piłki nznej bo zawsze z nim mecze w tv ogladałam.. a potem sama zaczełam chodzic na mecze i jakos tak mnie to wciagneło :D

A co do uprawiana to hmmm... jakoś tak samo z siebie wyszło :P Lekcje wf .. to wtedy pokochałam siatke hehe :D

DesertFox 
KOP!#F1r3foX

Wysłany: 2006-01-29, 15:59   

Ja gram w III lidze seniorów - tenis stołowy :D i codziennie trenuje po 2.5 godziny :) ale jak to sie zaczeło to nie pamiętam :D

Na zgrupowaniu od 13 do 24 Sierpnia

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2006-07-24, 23:48   

DesertFox napisał/a:
Ja gram w III lidze seniorów - tenis stołowy

może nie w lidze byłam, ale na jakieś zawody się jeździło :)

poza tym siatkówka, koszykówka, piłka ręczna - też zawody rejonowe, powiatowe itp

RED EVIL 

Wysłany: 2006-07-25, 15:08   

Mnie "zaraził" miłością do sportu-piłki noznej,mój własny tata,który grał w klubie zawadowo ok 25 lat i zawsze, jak byłem mały to zemną grał w piłke! Od kiedy tylko pamietam mam u boku swego piłke nozną!! Teraz ogólnie gram w klubie TMS Stella Luboń w Seniorach a mam 17 lat D::D

Sabadero 

Wysłany: 2006-07-29, 04:58   

eheh a od czego sie moglo zaczac jak nie od pierwszego razu :>

Tibby 
Tajemnica

Wysłany: 2006-07-29, 09:59   

Ja piłkę nożną oglądałam zawsze z tatą jak byłam mała, a potem w szkole na w-fie zainteresowałam się bieganiem na długie dystanse i siatkówką :) Potem jak spotkałam mojego obecnego chłopaka to jeszcze bardziej siatkówką, bo on też ją uwielbia :)

Audrey 

Wysłany: 2006-08-02, 10:23   

Ja ponad wszystko kocham żużel i piłkę nożną.

Z żużlem zaczęło się tak, że miłość do niego wyssałam z mlekiem matki. Podobno już w wózeczku na mecze mnie zabierali. Od piętnastu lat mieszkam przy stadionie, więc staram się nie opuszczać żadnego meczu/treningu/sparingu :)

A co do piłki nożnej...
- tata był piłkarzem;
- brat trenował przez jakiś czas;
- wychowywałam się z pięcioma facetami, więc siłą rzeczy uczyli mnie grać, bić się, jeździć na desce itd. itd.
Poza tym odkąd sięgam pamięcią telewizor zawsze nastawiony był na jakiś kanał sportowy, więc obcowałam ze sportem od dziecka :]

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2006-08-02, 11:07   

Audrey napisał/a:
Ja ponad wszystko kocham żużel

O! Żużel?Tak? A mogłabyś mi powiedzieć kto to był Tony Kasper (że żużlowiec to wiem ale tak dokładniej :) )

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]

Audrey 

Wysłany: 2006-08-02, 11:14   

A co chciałbyś usłyszeć? ;)

Jak dla mnie jeden z ciekawszych obokrajowców, jacy kiedykolwiek jeździli po polskich torach. Jeżeli dobrze kojarzę jeździł w Gnieźnie, ale ręki za to uciąć sobie nie dam.

Pamiętam go z GP, ale to naprawdę było dawno, dawno temu :]

Kaś 

Wysłany: 2006-08-18, 18:42   

jazda konna - mialam 4 latka i jak obok mojej babci wybudowali stadnine, potem rodzice zabrali mnie tam zebym sobie na konie popatrzyla a ja sie upieralam zeby jezdzic i tak sie zaczelo, jezdze do dzisiaj ;)
Stunt -narazie tylko kibic - tez bylam mala i sie uparlam ze kiedys bede miala motor i wlosy mi bede rozwiewac spod kasku :) interesowalam sie motorami rowniez od malego. Kilka lat temu ( jakies 2 lata temu) jak jechalam z rodzicami na wakacje to zobaczylam kolesia jadacego na tynim kole. Wpadłam w mega zachwyt. Od tamtej pory interesuje sie Stuntem i juz niedlugo zamierzam zaczac go trenowac :hurra:

KaSieK 

Wysłany: 2006-08-18, 20:16   

Chodze do klasy w ktorej polowa dziewczyn od kilku lat juz trenowalo siatke wiec na W-F-ie najczesciej gramy w siate i jakos mi się spodobało i od 2 lat już gram z nimi :)

^Maleńka^ 

Wysłany: 2006-08-18, 21:07   

Oj u mnie to sie zaczeło od czasów chyba przedszkola... od czasów tak chyba 6 lat :D tak pamietam miałam 6 lat i razem z bratem starszym ode mnie o 3 lata zaczełam grać w Piłkę nozną :) Strasznie spodobał mi się ten sport... a w siatkówke koszykówke i te inne sporty to zaczeły się w szkole.. :) Np. Teraz jestem Kapitanem drużyny szkolnej( zreszta najlepszej) o nazwie debilnej jak gracze:P Kalexsja Equador (*Kalexsa- to na czesc kolegi z klasy który nie zdał) :P to tyle:)

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2006-08-18, 21:11   

^Maleńka^ napisał/a:
Kalexsa- to na czesc kolegi z klasy który nie zdał

A Equador to na cześć wspaniałego mundialowego meczu? :oczami:

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2006-08-19, 10:25   

moja przygoda ze sportem...nie uprawiam.
ale kibicowanie zaczeło się dawno jak byłam bardzo mała (piłka nozna), potem w podstwówce zakochałam sie w siatce i do tego mundialu to nic mnie nie intersowało. Dopiero moi koledzy zabrali mnie do jakiegos pubu zeby obejrzec mecz (choć mieliśmy isc na dyske do mojej szkoły) i tam mi sie spodobało. Teraz nawet lubie oglądać mecze.

A no i lubie jeździć na rowerku i grać w siatkę i kosza, ale ostatnio to rzadko sie zdarza ;)

kacpero150 

Wysłany: 2007-01-11, 11:28   

moja przygoda ze sportem zaczela sie zobaczeniem zizu w delewizji w wieku 5 lat. Od tamtej pory interesuje sie pilka nozna. Pozniej zaczolem grac w klubie.No i na razie dalej gram w pilke.

Erill 
Tęskniąca Dzioucha

Wysłany: 2007-01-11, 13:37   

Hmmm... jazda konna, od chyba 3 roku zycia kiedy to mieszkalam w Lodzi i jezdzialm z mama do stajni.. gdzie mialam ulubionego konia, Kajetan sie nazywal. bardzo dobrze pamietam imie ale nie jest pewna jakiej byl masci. Chyba czekoladowej...
Ale niesttey dluugo nie wolno mi bylo jezdzic konno z uwagi na kregoslup, a jak mi sie w koncu udalo to skonczylo sie na zaledwie kilku lekcjach... kiedys wroce..
Lyzwiarstwo firguorwe, ktore lubi ogladac, to od mamy i babci ktore tez ogladaja...
a ostatnio moja wielka miloscia jest zuzel :D A zaczelo sie od tego, ze ktos mnie wkopal do pracy przy obslude imprezy.. i najpierw sie wkurzalam, ze to tyle trwa, ze zuzel mam miedzy zebami, ze za glosno a potem prawie zdarlam sobie glos kibicujac naszym.. to bylo na majowym GP we Wro. Do Rybnika ojechalam po jednym zdaniu propozycji. :)

Miodowo.

Odpowiedz do tematu