Mam nauczycielkę. Jednocześnie twarda i miła babka w okularach. Aktualnie jest w ciąży, więc jak przejdzie na macierzyński to pewnie będziemy mieli same zastępstwa z innymi nauczycielami.
Wysłany: 2006-12-29, 15:51
Ja tam za bardzo niewiem jaka jest bo zadko mam z nia lekcje ..
Przewaznie gram w siatke z chlopakami ... a oni maja z wychowawca wiec wszyscy robia to co chca ... ;D
Wysłany: 2007-01-10, 16:13
Hmm rok temu mialam zajebistego faceta. pozartowac to z nim mozna bylo... Specjalnie nas nie zmuszal do cwiczenia a mimo to aktywnie uczestniczylysmy w lekcji szkoda tylko ze mialam wf z facetami ->emerytura
Obecna babka nie jest najgorsza, lubi sobie pogadac i ponazekac tez. Ale osobicie nie lubie sposobu prowadzenia lekcji. Chcialabym wylacznie siatke, kosz i rozcaiganie BEZ ROZGRZEWKI
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
mam takiego starszego pana profesora , który jest no odjazd po prostu. biegamy , gramy w siate kosza unihokeja ręczną , idziemy na łyżwy, na basen , gimnastyka i w ogóle wszystko co się da pozdrawiam gorąco pana Joozka
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Super masz nauczyciela Ja ma od ciebie inną frajne zimą na saneczki
ViteQ
Wiek: 15 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 6 Skąd: Manchester United
Wysłany: 2007-03-18, 17:21
Mnie uczy typ co chodził do klasy w szkole z moim tatą (siedzieli razem w ławce) i raczej dobry jest, uczniowie go lubią. Zazwyczaj gramy w cos na w-fie a trenujemy np elementy pilki recznej tylko raz w miesiacu. Tak ogolnie to dobry nauczyciel
masakryczna
od 40 lat powinna być na emeryturze
od zawsze te same ćwiczenia na rozgrzewce potem siatka lub kosz
jak mała salka (bez boiska) to nam robi jakies denne ćwiczenia...
niczego nie nauczy, nie pokaże a pluć się będzie że nie potrafimy i ostatnio do nas z tekstem "że wstyd nas będzie do liceum puścic"
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-03-19, 16:46
mój nauczyciel w-f ma zazwyczaj rozpięty rozporek xD
zapisuje każdą pierodłe, nawet to, że masz 2 mm napis na koszulce, nie uznaje już zwolnien jednorazowych ;[ trzeba mieć od lekarza, wszystkie godziny to solidne ćwiczenie, nie ma że to świeto, ze to dzień kobiet, że to dzień nauczyciela, przebranie tylko koszulek grozi oceną niedostateczną xD szalony jerry z niego ;> nie można powiedzień do niego rakietka, jedyne co uznaje to rakietka do gry w tenisa stołowego, jest uczulony na szczegóły, ma obsesje na punkcie bycia dokładnym, nawet dobrze gra w tenisa stołowego mimo, że już emeryturka na karku, taki dziadek miły ;>
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
moj w-f'ista jest z leksza dziwny, robi nam normalne sprawdziany, ale przed nimi robi tyle głupich lekcji zeby sie przygotować do tego sprawdzianu, ze wszyscy mamy go czasami dość, jeśli już ma dobry humor i w coś pogramy zamiast robić gimnastyke to gramy w to w czym aktualnie polacy odnieśli "sukcesy" (ostatnio raz zagraliśmy w piłke nożną ze względu na Euro2012, a tak to teraz gramy w siatkówke). do tego wszystkiego osobnik ten ma bardzo ciekawy sposób zapisywania tematów. każdy jego temat rozpoczyna się od "doskonalenie". więc dziennik wygląda śmiesznie bo jedno pod drugim pisze "doskonalenie odbijania piłki głową" - wtedy, podczas grania w noge liczył tylko gole strzelone z główki, albo "doskonalenie wytrzymałości", "doskonalenie gibkości" z charakteru nie jest taki zły, na początku tylko chciał udowodnić, ze on tutaj rządzi i w sumie my nic nie mieliśmy do powiedzenia, ale po czasie lekko zmiękł
Aha.. no i jeszcze sie czasami jąka i przy upominaniu zawsze mówi "F..F..Facet... czy ja tobie przeszkadzam?" albo "F..Facet.. co ty sobie robisz?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.