Wysłany: 2007-05-07, 17:16 MŚ w hokeju Moskwa 2007
czekam na opinie, o meczach drużynach zawodnikach.
odp na pyt kto zdobędzie mistrza
i w ogóle czy ktokolwiek tutaj kiedykolwiek był na meczu hokeja
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Wysłany: 2007-05-10, 16:19
Obstawiam w Finale Szwecję Finlandię i Rosję
Szwecję bo są obecnie najmocniejsi co tu dużo mówić.
Finlandię - z sentymentu - ulubiona drużyna
Rosję - Jak zobaczyłem, co wyprawiał na lodowisku Małkin to pomyślałem sobie "Ruscy mistrzowie" xD
flying cloud napisał/a:
i w ogóle czy ktokolwiek tutaj kiedykolwiek był na meczu hokeja
Nie gdyż uniemożliwa mi to położenie geograficzne mojego miasta.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-05-10, 21:39
Czechy wczoraj odpadły niestety...
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
to mamy finał Kanada : Finlandia , szkoda liczyłam że Rosja powalczy o złoto w tym roku , ale w takim razie jestem za Finami, chociaż Kanada robiła dziś z obrońcami szwedów co chciała(brawa dla Nasha)
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Wysłany: 2007-05-12, 20:29
Haaaaa!! Nareszcie Finlandia ^^^^. Mam nadzieję że w końcu uda im się wygrać. Szkoda że nie mam Bolsatu Sport to bym sobie obejrzał ;-/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.