Ale to jest Francuski Hip hop a francja to panstwo gdzie powstal PK Tez cwicze od okolo pol roku i znam sie natym i to jest idealna muzyka o ile sie nie myle to jest snook??Sora pomylilem sie... mala rada: PK to nie tylko przeskoki ale to tez salta... cwiczyles na sali?? Ja perzez pierwzse miesiace na sali cwiczylem i teraz sie nie boje zrobic salta czy tygrysa na betonie... Ale filmik i tak fajny
Ostatnio zmieniony przez Sękacz 2007-02-19, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Ogólnie to może się ludziom podobać, ale mi nie ... uprawiałem parkour 1 rok, wiec wiem ze to co tu pokazujesz to nic takiego i idzie sie tego nauczyc w... 3 tygodnie ; ) . No i ten vertical i underbar w spowolnieniu ;pp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.