Wysłany: 2006-06-04, 13:53 Mistrzostwa Świata 2006 Skype: Budapesti Közlekedési Részvénytársaság
No właśnie...Jak oceniacie szanse naszych piłkarzy na WM 2006? Jak myślicie wyjdą czy nie wyjdą z grupy? A jeżeli wyjdą to jak daleko zajdą? Ja osobiście uważam że powinniśmy wyjśc z grupy na tzw lajcie Ekwador i Kostaryka to słabe zespołyProblem może być jedynie z Niemcami. W 1/8 finału nasza przygoda z Mundialem 2006 może się skończyć ponieważ na 80% trafimy na Anglię lub Szwecję z którymi nie gra nam się najlepiej. Ale jak to mawiał śp Kazimierz Górski "Dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe" .
No własnie, a wy jak uważacie?
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-06-10, 10:49, w całości zmieniany 2 razy
Jak zwykle zapewne dostaniemy po dupie z tym skladem Ja juz przestalem wierzyc w mozliwosci naszej druzyny po zeszlysz Mistrzostwach Swiata w 2002r. po tym jak dostalismy wciry od Portugalii. I co z tego ze w eliminacjach dobrze nam szlo skoro w grupie dostajemy tak ze az wstyd Chyba zaczne juz zaczac kibicwac Niemcom....
to my mamy jakieś szanse
mi sie podobal transparent niemiecki na jednym z meczy "jedyny plus MW w Niemczech jest taki ze polscy kibice dokopią niemieckiej policji"
albo komentarz mojego kolegi to tych nazistowskich koszulek "ja snie o starcie z niemcami nie boje - dostaną wpierd*** jak nic - boję się tylko że jak naszym braknie niemców to zaczną się między sobą bić "
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
MW, WM ? a co to ?
dobra wiem o co chodzi...
lajcik nie będzie, ale nie od razu że szans nie mamy...
jeśli wyjdziemy z grupy, a to jest możliwe skonczymy nie ma szans na nic innego
a wogóle niemcy to teraz kupują koszulki z napisami
" w 1939 pokonaliśmy Polskę w 34 dni, teraz starczy nam 90 minut"
(ale jakby co w 14 minucie przyjdą ruscy )
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
Wysłany: 2006-06-04, 19:58
Ja nie sądze abyśmy wygrali z Ekwadorem, w grupie stali dobrze. Kostaryka ma dobrą linie ataku, musimy przebić się pierwsi. Przypomne że 4 lata temu uważaliśmy że wyjdziemy zaraz za Portugalią.
_________________ Kocham Cię Pati :* "A love is a flame..."
Wysłany: 2006-06-04, 20:42
Rdzawa napisał/a:
MW, WM ? a co to ?
Skrót od Weltmeisterschaft czyli po Niemiecku Mistrzostwa Świata
DesertFox napisał/a:
Ja nie sądze abyśmy wygrali z Ekwadorem
Z całym szacunkiem ale uważam ten tekst za jakieś totalne Farmazony, Nie sądze żebysmy mogli przegrać z tak słabą drużyną.
DesertFox napisał/a:
Kostaryka ma dobrą linie ataku
taa Szczególnie to było widać w ich ostatnim meczu z Ukrainą (notabene najsłabszym zespołem z UEFA na WM) z którą przegrali 4:0. Dobry atak to mają, ale w strefie CONCACAF gdzie musi grać z tak "silnymi" drużynami jak Panama albo El Salwador.Może żeby jeszcze grał tam Parks to jeszcze ale tak to katastrofa
Do autorów dwóch pierwszych postów: Szanse mamy i to duże. Trzba było zadać sobie trochę trudu i oglądnąć wczorajszy nasz mecz z dosyć Silną Chorwacją(W tym roku m. in. zwycięstwo z Argentyną i remis z Brazylią!) z którą wygraliśmy pierwszy raz w historii. Zagraliśmy naprawdę ładnie; dużo było zagrań z pierwszej piłki, szybkich podań, fantastyczny pressing no i ładny gol Ebiego Smolarka . Jeśli zagramy na WM równie dopbrze jak z Chorwatami to nawet niemcy moga mieć z nami kłopot.
Dziękuję za uwagę, już skończyłem
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-06-04, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-06-04, 21:01
Być może, jednak najważniejsze jest to że w tak ładnym stylu pokonaliśmy tak mocny zespół.
Wysłany: 2006-06-04, 21:09
Chorwacja to bardzo silny zespół --> Trzecie miejsce na MŚ 1998 Wicemistrz Europy jako Jugosławia. Piłkarze - Robert Kovac - Juventus Turyn, Dario Simić AC Milan, Igor Tudor AC Siena - wcześniej Juve, Jurica Wranjes - Wreder Brema, itp. itd.
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-06-04, 21:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-06-09, 15:19
Matys napisał/a:
za Brazylia i Niemcami
A ja za oprócz Polski to jestem za Szwecją i WKS-em. Do Brazyli czuje jakąś dziwną antypatię nie cierpię ich Chciałbym żeby nawet Australijczycy im dokopali
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-06-09, 15:19, w całości zmieniany 1 raz
Jest 35 minuta meczy POL-ECU i do tego czasu patrząc na gre naszych stwierdzam że nie mamy szans
ale musze pogratulować naszym ego że biegają po boisku a nie jak to zazwyczaj jest spacerują
Wysłany: 2006-06-10, 10:46
Szkoda tego meczu szczerze mowiac nie spodziewalem sie takiego wyniku.Obstawialem zywiciestwo,ale nawet nie myslalem ze mozemy ten mecz przegrac.No nic trudno zycie toczy sie dalej, mamy jeszcze male bo male ale zawsze jakies szanse na wyjscie z grupy...ahh ale duze znaczenie mialo by zwyicestwo w Srode z Niemcami...moze sie uda
Od strony technicznej, powiem tylko tyle, że Janas popełnił przysłowiowe samobójstwo wystawiając tylko jednego napastnika.W czasie przerwy powinien zmienić taktykę na dwóch i wprowadzić od razu Brożka i Jelenia.Kto wie jak ten mecz potoczyłby się gdyby oni zagrali od przerwy.
Mój skład na Niemcy:
Boruc - Baszczyński,Jop,Bąk,Bosacki-Krzynówek,Sobolewski,Kosowski,Smolarek-Brożek,Jeleń
[ Dodano: 2006-06-10, 11:50 ]
Zmieniłem nazwę tematu żeby można było dyskutować ogólnie o MŚ nie tylko o naszych
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-06-10, 11:05, w całości zmieniany 1 raz
mi też jest szkoda, wiecie co normalnie sie poryczałam. Szczeże mówiąc nie wiezylam w Polakow ale gdy juz zaczelam oglądać ten mecz zrozumialam że bylam głupia POLACY JAK CHCĄ TO POTRAFIĄ!!!
Wysłany: 2006-06-17, 18:58
Mieliśmy dzisiaj sporą sensację Ghana wygrała z Czechami po golach Gyana w 2 min i Muntariego w 82.Czechy w tym meczu po prostu nie istniały. Ghana przewyższała ich pod każdym względem. Teraz Czechy aby wyjść z grupy muszą wygrać Włochami co będzie ciężkim zadaniem. Jak myslicie, wyjdą Czesi z grupy czy nie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.