Wysłany: 2006-06-18, 18:10
No i nie wygrali Ale sędzia się nie popisał - Dał dwie czerwone kartki Amerykanom ; i nie wiem dlaczego nie uznał bramki DaMarcusa Beasleya?
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Cudaku , jak na razie to ani sędziowie ani zawodnicy nie zachwycają. Faworytami mieli byc francuzi, brazylijczycy, anglicy, niemcy i tylko ci ostatni grali jako tako a reszta dla mnie kiepsko. Najlepsza jest Argentyna, ambitni koreańczycy niespodziewanie ghana. a teraz zacznie sie wreszcie faza pucharowa wiec bedzie ciekawie .
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Ahaha smieszni, lalusiowaci, pedałkowaci Portugalczycy odpadli...
Mógł się wiecej Ronaldo odwracac i patrzeć na telebim czy mu żel na włosakch ładniej błyszczy i czy fryzurka dalej ułożona... ahaha.
Brawo Włosi i brawo i tak nie lubiani za bardzo Francuzi!
Finał taki jak na Mistrzostwach Europy ,ale wynik zgoła inny.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wysłany: 2006-07-07, 16:17
No! Mój wymarzony finał . Bez żadnych "pedałkowatych" Portugalczyków, Faworyzowanych Brazylijczyków i Cudacznych ( ) Argentyńczyków. Włochy - Moja ukochana drużyna - Wspaniały futbol, wspaniali gracze, wspaniała historia! No starczy - za dużo tych wspaniałości . Zarówno Włochy jak i Francja to jak dla mnie duże zaskoczenie (bo o niespodziance tu mówić nie możemy )Myślałem że obie te drużyny zakończą przygodę z mundialem na 1/4 lub 1/8 finału.To 1/8 to właśnie w przypadku Francji ponieważ już od razu wpadła na dobrego rywala - Hiszpanię.Swoją drogą myślałem że Hiszpanie pokażą nam nieco więcej ale to temat na osobną dyskusję. Francuzi jednak rozprawili się z Hiszpanami 1:3 .Co do Włochów to zaskoczyli mnie swoją postawą ale też co prawda to prawda że mieli łatwą drogę do finału (o lie coś takiego jak łatwa droga do finalu MŚ istnieje ) a w zasadzie do półfinału wszak Australia i Ukraina to byli rywale niezbyt mocni. W każdym razie bardzo cieszę się ze składu meczu finałowego.No i będe kibicował Italii a w szczególności temu panu:
Luca Toni
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-07-07, 16:19, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.