On i tak zrobi³ du¿o dla Polski. Sta³ siê jakim¶ naszym bohaterem narodowym A jego forma by³a ¶wietna przez d³ugi czas. Przez kilka sezonów z rzêdu by³ najlepszy. Patrz±c na takich zawodników jak Hanawald, który by³ dobry 1 sezon, albo Ammann, którego jedynym celem by³a olimpiada, to Ma³ysz naprawde pokaza³ klase. Ma³yszomania to wed³ug mnie przesada, ale miejsce w¶ród wybitnych Polaków ju¿ sobie wyrobi³
On i tak zrobi³ du¿o dla Polski. Sta³ siê jakim¶ naszym bohaterem narodowym
Zrobi³ sporo,bohaterem narodowym tez faktycznie sie w jakims sensie sta³,jednak co do tego to mam pewne zastrze¿enia bo do Kosciuszki czy Pi³sudskiego mu daleko a dla mnie tylko takie osoby moga byc bohaterami narodowymi.
No tak, mo¿e bohaterem narodowym go nazwaæ nie do koñca mo¿na. Ale w sumie w obecnych czasach nie ma ju¿ ¿adnych powstañ i wojen, nie trzeba broniæ wolno¶ci Polski, dlatego facet który podbudowa³ w nas znów poczucie wiêzi, zjednoczy³ wszystkich zasiadaj±cych przed tv i kibicuj±cych mu fanów, da³ nam kawa³ek nadzieji, ¿e mamy jeszcze z czego byæ dumni; jest dla mnie kim¶ godnym uznania
Mnie sport te¿ zbyt nie interesuje, ale widzia³am co jego osi±gniêcia robi³y z lud¡mi. A niestety za krótko ¿yje ¿eby pamiêtaæ inne tego typu zjednoczenia narodu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.