Wysłany: 2006-07-16, 21:18
Ja przede wszystkim na stanowisku utrzymałbym Pawła Janasa. Zmiana trenera przed kolejnymi eliminacjami Euro to totalna głupota.Listek znowu się nie popisał .Jesli jednak już mamy nowego trenera to uważam że dobrze że jest z Holandii ponieważ tylko trener zagraniczny może zmienić mentalność naszych piłkarzy. Pozwoli uwierzyć naszym kopaczom że z najlepszymi można wygrać zawsze a nie tylko od święta .Osobiście wierzę że Leo wprowadzi naszą kadrę do Euro 2008.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2006-08-02, 21:23
Audrey napisał/a:
e nareszcie zaczną grać najlepsi,
Taa?? To pokaż mi tych ,,lepszych" Może Fabiański na bramkę albo Janczyk jako jedyny napastnik?
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Co w składzie robi Frankowski, któremu nawet walka o ławkę rezerwowych nie idzie?
Co robi Mila?
Sobolewski? Radomski? Przecież oni na Mundialu wypadli naprawdę fatalnie.
Zresztą to samo powiedzieć można o Krzynówku i Szymkowiaku, ale oni nawet w najsłabszej dyspozycji przewyższają większość naszych zawodników.
I czemu nie ma Boruca, który już jest w trakcie sezonu? Rozumiem Kowalewskiego, ale Dudek? Dudek, który w meczu o stawkę bronił ostatnio pół roku temu?
Nie wierzę, że Ciebie te powołania satysfakcjonują...
Wysłany: 2006-08-03, 20:19
Pomyśl. Leo dobrze robi że powołuje tych samych graczy bo w ten sposób oni będą jeszcze bardziej zgrani.Po prostu kontynuuje to co, zaczął Janas. Gdyby teraz zaczął powoływać innych graczy np. mastera Błaszczykowskiego czy żółtodzioba Janczyka, to rozpieprzył by tą kadrę , tak że na dzień dobry przegralibyśmy z Finlandią z 0:3
Podam przykład. Reprezentacja Danii gra w jednym składzie już od bardzo dawna.
Chociaż teraz to już wiek powoli eliminuje niektórych np. Toefting) ale trzon kadry jest ten sam i naprawdę grają dobrze. Warto żeby Beenhakker zastosował tą samą strategię.
Wysłany: 2006-08-03, 20:26
Audrey napisał/a:
naszych "cudownych" grajków
Co za myślenie...3 zjebane (przepraszam ) mecze, i zaraz odsądza się ich od czci i wiary. A wygrane eliminacje? a zwycięstwo 3:1 z Włochami a remis z Francją??
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-08-03, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-08-03, 20:30
Audrey napisał/a:
Mam zacząć wyliczać przegrane, albo mecze w fatalnym stylu?
Tak. proszę. Przxypomnę tylko że Janas miął więcej zwycięstw niż porażek.
I co nam po tych jego zwycięstwach, skoro na Mundialu byliśmy jedną z największych kompromitacji?
Ja wiem, że nie można wprowadzać wielkich rewolucji, bo to jak wbijanie sobie gwoździa do trumny. Ale - cholera - opieranie się cały czas wyłącznie na nazwiskach to metoda, która nie ma prawa się sprawdzić...
Wysłany: 2006-12-29, 16:49
daniusal napisał/a:
a to było niemożliwe
Kocham takie podejście
Ja myśle podstawową rzecza jest to że przy wyborze do reprezentacji patrzy na obecną formę piłkarza a nie co było dawniej, jego atutem jest także jak sam to nazywa"filozofia gry" bo przynosi sukcesy i motywuje zawodników.
Przynajmniej nasi piłkarze przestali staczać się po równi pochyłej. Mam nadzieję, że ktoś taki jak Leo Beenhakker na dłużej zmieni mentalność polskiej reprezentacji.
Wysłany: 2007-01-29, 17:10
Ja ogólnie z Leo Benhakera jestem zadowolony jak byśmy mieli jeszcze Janasa to z portugalią byśmy mieli 4:0 w dupe jak by benhaker był teraz na mistrzostwach toz niemami byśmy mogli wygrać
Wysłany: 2007-05-29, 08:28
Ja jestem zadowolony z niego. Pokazuje narazie ze polska ma zdolnych pilkarzy. Daje szanse młodym zawodnikom. Janas stawiał na starych bywalców choć byli w slabej formie. Leo to najlepszy trener! I też polska liga zyskala na widowisku bo młodzi chca sie przed nim pokazac by zagrac w reprezenracji.
Ostatnio zmieniony przez lampart 2007-05-29, 08:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.