Powiem tak, nie kręćcie filmików po tygodniu trenowania, gdy nie macie jeszcze techniki i nic nie potraficie, bo to bezsens. Za pół roku- rok możesz sobie kręcić, choć nie wiem po co.
A poza tym robicie dużo niepotrzebnych vaultów.
Zacznijcie trenować dla siebie, przestańcie dla filmu..
a ja poweim to co chaił pewnie powiedzieć Maverick tylko sie wstrzymał..... najbardziej żałosny film jaki w zyciu widziałem przeciez to nie parkour dziecie które maja po 9 lat z mojego bloku zaczeły robc filmiki doperio po pół oku bo one wiedisały że było by to żałosne na początku.....ŻENUA!
_________________ ".. gdyby Gość był doskonały gdyby podziały sie gdzieś podziały ..."
żal.pl
tak można określić pare osób z tego tematu...
salta to nie PK !
salta to akro !
akro to nie PK
zapraszam na: http://akcjaparkour.prv.pl/
a co do oceny filmu to tak:
0:11 - Lazy sie robi bokiem
0:16 to był one hand ?! hahahahah pro
0:22 - 0:36 krzywe te hand standy
0:43 - 0:48 eeee co to ?! zeskok z 1,5 metrowego plotu ?!
0:49 eee to jest precision jump ?! lol?
0:52 po co on sie zatrzymał ?
0:56 prawie gleba ^^
1:00 precision przez 1,5 metra ?! żal
żal żal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ All good things come to an end...
;]
Freerunner
Wysłany: 2008-03-18, 17:51
Ja nie moge!!! Naprawde gorszego filmu w życiu nie widziałem!!! Ja takie rzeczy to umiałem przed zaczęciem trenowania. Ty pewnie trenowałaś do tego jakiś tydzień... to naprawde sporo hahaha. Widać, że nie masz pojęcia o tym sporcie więc idź se pograj w szachy.
Wszyscy bardziej wyrobieni w temacie i znający kilka określeń więcej, pamiętajcie:
"Nawet mistrzom się zdarza" xD, a to, że potraficie zrobić coś lepiej niż inni nie zwalnia z kultury osobistej. Możesz być zaje***** w te klocki, ale nadal pozostaniesz bucem.
A dziewczęta, które potrafią trochę zrobić ze swoim ciałem (tzw. gibkość dostają od mojej skromnej osoby plus. Zależy tylko czy ogólnie będą w stanie wyjść pozytywnie...
Film zbytnio nie podabał mi się. Ale ten sport owszem, ostatnio na dniach otwartych, moja kochana szkoła prezentowała sztuki walki i parkour, aż mnie zatkało bo nie wiedziałam, że coś takiego u nas się prowadzi
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
C4asteR
Wysłany: 2008-03-21, 18:26
Parkour jest fajny i w dodatku nie taki trudny jak sie wydaje.. Osobiscie wole inne sporty.
Parkour to nie sport
parkour to nie salta salta to akrobatyka lub SS
parkour to jak naj efektYwniejsze pokonanie przeszkod czli jedym slowem szybko,sprawnie,bezpiecznie
tu nie chodzi o to zeby pokonanie przeszkod bylo powolne ale wygladalo super extra yol i wogole elo pro tylko szybko i sprawnie ,bez zbednych ruchow ewolucji i salt
I nie polega to na skakaniu z 6 metrow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.