Ale jak ktoś trenuje rozważnie to problemy będą mniejsze
ale nie znikna, to tak jak bys mowi: pale fajki pale, ale tylko super lighty... i to tak jak bym wogole ne palil... prosze cie... ja zdania nie zmienie, nie mam nic do tego sportu ale mnie to zupelnie nie kreci a nawet przeciwnie.. dla mnie to jest.. chmm... zal...
Lmao. Trzeba było nie wycinać dalszej części mojej wypowiedzi, powiedziałem to samo ^_^ Jak cię to nie kręci,nie obchodzi, to się nie wypowiadaj, proste
Cytat:
Maverick napisał/a:
ze niszczy stawy jest trochę nie na miejscu
<buhahaha> och naprawde napewno urazilam ciebie i innych, jak mi przykro wybaczcie...
Ta, uraziłaś moje kolana teraz domagają się zemsty...
Ostatnio zmieniony przez Maverick 2006-11-11, 14:32, w całości zmieniany 2 razy
Wypowiadasz się na temat, z którym nie miałaś żadnej styczności, przynajmniej poważniejszej. Sama dobrze nawet nie wiesz czym tak naprawde jest parkour i co się odczuwa podczas szczególnie już zaawansowanych biegów.
Jak już wspominano, nie czepiaj się, że parkour niszczy stawy, bo nie tylko on...
Faktycznie jesteś mała idiotka, hm? Dobra, nieważne, ale proszę cię- jak coś ci się nie podoba, to się poprostu nie wypowiadaj. A jak już się masz wypowiadać, to podaj jakiś argumenty. Bo to, że traucerzy wyglądają jak małpy to już kwestia gustu, wiec uprzedzam, ze to argument do śmietnika.
Inną drogą- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dzisiaj zobaczyłem temat jak sie rozglądałem po tym jakże wspaniałym forum. Ten mój refleks ^^
Wysłany: 2006-11-11, 18:29
Maverick napisał/a:
Faktycznie jesteś mała idiotka, hm? Dobra, nieważne, ale proszę cię- jak coś ci się nie podoba, to się poprostu nie wypowiadaj.
czemu czytacie miedzy wierszami?? wiecie o tym ze gustow sie nie komentuje ani nie podwaza, ja nie pojechalam was tylko ten sport, wyopwiedzialam sie co o nim mysle wiec nie sapcie tyle..
Ty taka jesteś naprawdę czy ci ktoś płaci za to? Wybacz, ale nastrugaliśmy już wiele. Przeczytaj nasze posty, przeanalizuj. Już sporo ci powinniśmy dać do myślenia.
Ostatnio zmieniony przez Maverick 2006-11-11, 18:49, w całości zmieniany 1 raz
Użyszkodnik weś ty sie zastanów co piszesz bo pisze głupoty!
Jak chcecie sie dowiedziec co to le parkour to wejcie na forum:
www.leparkour.pl a nie będziecie go słuchac bo to jest śmieszne
Mam kolege, ktory to trenuje. Pamietam, że na poczatku troche się z niego podspiewałam, że co to za sport bieganie po miescie i przeskakiwanie przez samochody, ale teraz to mi się nawet podoba. Widzę w tym jakis sens. Gdybym miała czas okazję to może bym sama zaczęła trenować.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Szczerze,wolałabym sie nie wypowiadać w tym temacie,no ale cóż trzeba jakoś poratować to co jeszcze w pewnym sensie nam zostało.Ja,mam jedynie 13 lat,nie uganiam się za chłopakami,niepotrzebni mi oni,tylko głowę potrafią zawracać(no nie wszyscy).PK trenuje od bodajże pół roku.Jakoś tak.Na początku też w jakimś tam stopniu wydawało mi się iż nie mam szans na trenowanie tego sportu...nie,sztuki poruszania się.Wiecie co mnie najbardziej wkur**a? Takie "delikasie" "słabiesie" dziewczynki,zakompleksione,które ryczą codziennie w poduszkę bo chłopak je rzucił albo im się paznokietek połamał.I po co piszecie w tym temacie że to nie jest "sport" dla was,że jest głupi,i przez trzy posty gadacie że swojego zdania nie zmienicie.Temat brzmi "Le Parkour" a w pierwszym poście jest takie pytanie "Co to jest?" "Na czym to polega?".Tego który stworzył ten temat nie obchodzi to czy któras z wypowiadających się tu dziewcząt jest słaba albo cos w tym rodzaju(ja tez byłam słaba na początku,zresztą jak każdy newbie).I gdzie są modzi?Administratorzy?Ten temat powinien być już dawno zamknięty,bo to właściwie zamienia się w IrCa.Jakiś chat,gadanie o niczym.
Jak to czytam to nie wiem czy płakać czy śmiac sie... ŻE NA DA....
Nie jestem jakimś wielkim asem ale na PK trochę się znam
1. PK to nie jest sport!!! - nie ma tam rywalizacji z innymi
2. nie "PARKOUROWIEC" a TRACEOUR
3. Ćwiczyc ale z glową wtedy Cialo i duch rozwija się, a i kontuzje są rzadkie
4. jak ma ktos jakis sprzeciw to walcie na GG cfaniaki
P.S. Do ekipy leparkour.pl zróbcie cos bo nie moge się zarejestrować :-(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.