mieszkam w miesowości ......(kiedyś MOŻE podam) jest takie miejsce zwane piaskami wpizdu piachu itp. jak można się w takim miejscu nauczyć szybko salto w przód??
_________________ ".. gdyby Gość był doskonały gdyby podziały sie gdzieś podziały ..."
ja umiem niezadużo bo tylko monkey'a .Ale i tak nieuprawiam tego tylko tak sie nauczyłem bo koledzy pokazali
_________________ My life is BasketBall
Koksos
Wysłany: 2007-05-26, 12:45
1. ten temat powinien byc w dziale hobby bo parkour to nie sport w sporcie chodzi o rywalizacje a w PK tego nie ma.
2. Salta i takie tam triki akrobatyczne to nie PK tylko lekkoatletyka/akrobatyka:)
3. moje doswiadczenie z pk? hmm ktorko: staje rano kilka cwiczen cos zjesc i w miasto:) nie chodze na miejscowki proboje dziennie inaczej przebiec swoja miejscowosc nie trenuja jak inni chodzac z miejscowki do miejscowki moja miejscowka to miasto i biegam po nim:)
Wysłany: 2007-06-04, 20:51
Miało nie byc opinii ale NIE POTRAFIĘ sie powstrzymac od wyrazenia swojego zdania na ten temat:)
A wiec...
<fanfary>...
Parcour jest świetny podziwiam wszystkich którzy uprawiaja ten sport. Wielki szacun dla was. Amen.
Wycztałem w Wkipedi ze:
"Le Parkour jest pochodzącą z Francji dyscypliną kultury fizycznej której uczestnicy starają się pokonać przeszkody stojące na ich drodze w jak najszybszy, najefektywniejszy sposób przeskakując je, wspinając się na nie czy też używając jednej z technik PK."
Jeśli to prwada, to wychodzi na to ze uprawiam czynnie parkour, gdy biegne moim ulubionym sposobem (na rympał) do autobusów i tramwajów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.