Wysłany: 2007-02-11, 00:29
Ja chciałbym żeby Real, ale z ich ostatnimi wynikami to ciążko będzie. Nie rozumiem tego, mają wszystko, a nie mają wyników. Chociaż na całe szczęście dziś wygrali.
_________________ Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz.
Wysłany: 2007-03-20, 21:09
Kiedy odpadł Inter, postanowiłem postawić na Bayern. Nie znosze ligi Hiszpańskej ani Angielskiej. Jakoś za PSV i Romą sszczególnei nie szaleję. Za to styl gry bawarczyów, po powrocie Ottmara Hitzfelda zdecydowanie zmienił się na lepszy. widziałem Mecze z Realem. Niemcy jak to Niemcy - nie odpuścili, grali do ostatniej minuty ale porócz tego zagrali momentami porywający wręcz futbol. Z genialnymi wejściami Salihamidzicia i Lahma. Opróćz tego mają wspaniały atak Makaay - Pizarro. I Co bede więcej pisał. Stawiam na Bayern.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
*Apple
Wysłany: 2007-03-21, 17:08
W Realu jest Robinho jak już. A ten drugi w barcelonie
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-03-23, 20:37
Rdzawa napisał/a:
w Interze
To jednak prawda, ten stereotyp że kobiety i futbol to jak pięść do nosa pasują, bo Ronaldo gra teraz w Milanie xD
Cudak napisał/a:
A ten drugi
Dodam, że specjalnie użyłem formy "ten drugi" żey wyrazic swą, wręcz fanatyczną niechęć do klubu ze Stolicy Katalonii
I nie chodzi tu o Espanyol xDD
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-03-23, 20:37, w całości zmieniany 1 raz
o jednak prawda, ten stereotyp że kobiety i futbol to jak pięść do nosa pasują, bo Ronaldo gra teraz w Milanie xD
>.<
a ani jednego nei lubię wiec mnie to wisi (w sensie że nie lubię milanu,interu i ronaldo)
i się wachałam czy milan czy inter... kojarzyłam go w niebiesko czarrnej koszulce wiec napisałam Inter, choć on tam grał przed realem ;]
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
A wiec chcialabym zeby wygral jakis angielski zespół. Chodzi mi tu glownie o Chelsea, a jak nie to Roma albo Valencia...
Ale wygra no ManU, chyba w najbardziej optymalnej formi chociaz i Roma pokazala ze sie da go pokonac... hehe hehe
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Wysłany: 2007-04-06, 21:01
Ja konsekwentnie stawiam na Bayern. W Mediolanie pokazali ze sa groźni. Pierd**ić angoli xD
hehe hehe jakos Bayern pograzony w kryzysie raczej nie wygra... hehe. jak juz awansuje do polfinalu to przegra z menju... hehe. a tak w ogole to bayern wygral 6 lat temu a bayern wygrywa wg mnie co parenascie lat... hehe
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.