No tym bardziej dziwiła mnie to, że Crouch wszedł dopiero w 80min. Przecież każdy wie, że to potęga w polu karnym, bo nie dość, że wyższy o 4 głowy to z jego koordynacją nie jest tak źle.
*Apple
Wysłany: 2007-05-27, 17:42
No i Milan wygrał. Miałam nosa ;p
Co prawda Liverpool w pierwszej połowie spisywał się lepiej, ale jednak bramki tu rządzą
lampart [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-28, 14:06
Lige mistrzów wygrał AC Milan choć na samym początku stawiałem na chelsea. A w finale na milan i wygrał.
Apple napisał/a:
Co prawda Liverpool w pierwszej połowie spisywał się lepiej, ale jednak bramki tu rządzą
I z tym się zgodze bo naprawde liverpool grał lepiej niż milan i zasłużył na zwycięstwo jednak kolejny raz zostało udowoddnione że w meczu piłkarskim nie liczy się lepsze granie od rywala, większe posiadanie piłki lecz strzelone gole.Taki jest sport, nieprzewidywalny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.