nie być może, tylko napewno xD swego czasu zastanawiałam się co za różnica, zwłaszcza po tym że mecze z Efezem pilzen Stambuł były grane w Istambule XD
Cytat:
Cirri napisał/a:
ale że Barca mi odpadła...
Nieeeeeeeeeee!!!! Jeszcze gorzej xDDD
popieram
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wysłany: 2007-05-04, 10:48
Jak zostaly Milan i Liverpool to musi wygrac LIVERPOOL!
*Apple
Wysłany: 2007-05-05, 12:30
Myślę,że Ligę Mistrzów wygra Ac Milan. I będę mocno za nich kciuki trzymać. Bardzo dobrze pokazali się w bodajże środowym meczu z Manchester United i naprawdę nalezy im się ogólne zwycięstwo. Co prawda nie wiem jak się sprawuje aktualnie Liverpool ale walka na pewno będzie ostra i szala zwycięstwa spadnie na najlepszy zespól, czyli Ac Milan
Wysłany: 2007-05-05, 12:33
Rdzawa napisał/a:
mecze z Efezem pilzen Stambuł były grane w Istambule XD
Ale Galatasaray to zawsze jest w Stambule 8)
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
_________________ I-I-I-I-I-I
I be buggin'
Cuz all these fake thugs is tryna press up
I need a boss like (hey!)
Who's flossing like (hey!)
Tossin' dough like (hey!)
That drives me crazy!
Liverpool FC oczywiście wygra. Co prawda ma w chwili obecnej problemy z bramkarzami ,bo zarówno Reina jak i Dudek sa kontuzjowani a cała drużyna nie prezentuje tak dobrej formy ,jak chociażby Milan właśnie ,ale trzeba wierzyć w swoich ulubieńców.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wysłany: 2007-05-24, 20:39
Najgorsze jest to, że Milan wygrał, strzelając nie dwa gole ale dwie szmaty. Nawet nie szmaty tylko wręcz scierwa. I to znów ten cholerny karakan Inzaghi. A najlepsze że jak schodził z boiska to licznik pokazał, że przebiegł ponad 10 km. Ciekawe jak? Pewnie biegając tzw kółeczka a la Gerd Muller xD. Piłka Nożna to nie jest sprawiedliwy sport. Wiadomo że powinien wygrać L'Pool po bramce Kuyta w '88 minucie...
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-05-24, 20:43
Rdzawa napisał/a:
wogóle jak może wygrać drużyna która dwa razy strzelała na bramkę?!
Przede wszystkim jak mogła wygrać drużyna której w ogóle powinno tam nie być? xD (patrz początek sezonu ;-))
Wysłany: 2007-05-24, 21:06
To była najbardziej gówniana LM jaką pamiętam. Dla mnie skończyła się, po odpadnięciu Bayernu.
Prawda, że mecz był bardzo słaby w porównaniu do poprzednich lat.
Milan, wielki Milan, miał być spektakl, a włosi nie pokazali nic, wielki Kaka' raz podał i raz popisał się zwodem, a tak to nic.
Spodziewałem się dużo więcej po Milanie, na pewno więcej niż Liv. Szczerze mówiąc nie lubię obu drużyn, ale Liv. grał dość dobrze jak na taki słaby mecz.
Wysłany: 2007-05-25, 08:31
lenka napisał/a:
fakt... jak wroci Juventus do gry to bedzie lepiej
I znów w 1/8 przegra dwa razy z Deportivo 1:0
Najważniejsze żeby Inter wyszedł gdzieś dalej niż za 1/8 ;>
Ech napisał/a:
Prawda, że mecz był bardzo słaby w porównaniu do poprzednich lat.
Nno to taki typowy finał. Obie drużyny prze większość 1 połowy grają ostrożnie, nie podejmują ryzyka. W drugiej Milan głównie bronił przewagi. LFC atakował cały czas ale były to ataki chaotycznenierzadko zakończone strzałami na 'wiwat'. Co rzeczywiście czyniło z meczu tzw "ŁKS Kopankę" xD Prawda jest taka, że jaka LM taki finał.
Aha zapomniałem. Wielki plus ode mnie dla Jermaine'a Pennanta. Niespożyte siły. Praktycznie przez cały mecz rozrywał swoimi wejściami obronę Milanu. Cały czas dogrywał w pole karne, nie było dla niego straconych piłek. Szkoda że nie wykorzystał sytuacji z początku meczu. Należała mu się bramka ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.