Milan! mimo wczorajszej porażki jest w stanie wygrać na San Siro i dojść do finału, a w finale to z chęcią obejrzałabym pojedynek Milanu z Liverpoolem czyli rewanż za finał sprzed 2 lat, z tym że tym razem wygrliby Włosi
Początku tegorocznej LM powtarzam ze wygra ManU!! - w sumie to na początku myślałem, że wygra Real albo ManU, ale real wczesniej odpadl to juz tylko Manchester!
_________________ "Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie. "
Wysłany: 2007-05-01, 22:47
To jedna z najgorszych edycji jakie pamiętam. Chcę tylko żeby manchester nie wygrał.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
no i benitez mial nosa zeby wystawic w bramce reine. Chodz lubie jurka dudka ale wydaje mi sie ze nie dal by rady we wczorajszym meczu z chelsea bo malutko gra. bylo to widocznie w meczu przegranym 2:1. dudek stal w bramce ale byl strasznie nie pewny. a reina mial wcziraj swoj dzien i szczescie w karnych. Ogołem Menchester wygra lige mistrzów
_________________ Źyj tak abyś nigdy nie został sam...
no i benitez mial nosa zeby wystawic w bramce reine. Chodz lubie jurka dudka ale wydaje mi sie ze nie dal by rady we wczorajszym meczu z chelsea bo malutko gra. bylo to widocznie w meczu przegranym 2:1. dudek stal w bramce ale byl strasznie nie pewny.
ale gdyby go częściej wpuszczał to byłby pewniejszy Dudek, o czym pisałam ;]
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wysłany: 2007-05-02, 21:48
Cirri napisał/a:
wedle życzenia!MILAN!
Teraz to ja bede za L'poolem bo tam mało angoli gra ;-) Po za tym fakt, byłem dziś za Milanem ale na codzień to ja jestem Tifosi Interu ;-) To był tylko chwilowy rozejm... ;-)
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-05-02, 22:41
Cirri napisał/a:
ale że Barca mi odpadła...
Nieeeeeeeeeee!!!! Jeszcze gorzej xDDD
[ Dodano: 2007-05-02, 23:42 ]
Cirri napisał/a:
Istambuł
Stambuł jak już ;-)
Wysłany: 2007-05-02, 22:58
Cirri napisał/a:
Barca! Barca!!
Nerrazurro sei tutto per noi ]:->
Cirri napisał/a:
taka nazwa też funkcjonuje
A Być może xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.