Wysłany: 2007-07-28, 15:17 Kto bedzie mistrzem w orange ekstraklasa
No to jak w temacie .Jak myślice kto zostanie mistrzem orange ekstraklasy ??
Ja oczywiscie stawiam na ŁKS ŁÓDŹ lub na GKS BEŁCHATÓW . A wy ?? Szybka odpowiedź szybka pilka czekam na dużo odpowiedzi .
Pozdrawiam Mik Van Es.
_________________ House my passione
Ostatnio zmieniony przez Mik van Es 2007-07-28, 15:17, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-07-30, 11:55
Cytat:
Ruch Chorzów
pozdro
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
NO cóż kazdy zespół moze sie wybudzic. Na Ruch bym nie liczyla beniaminek wiem ze ma duzo doswiadczenia ale nie, bez przesady... Tu trzerba stawiac na takie kluby jak Bot Bełchatów.. chociaz cos mnei nei przekonują, Zagłębie moze byc wysoko ale nie sadze zeby znowu wygrało. Wisła może, Legia jak sie obudzi... wszystko moze sie zdarzyć;)
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Wysłany: 2007-07-30, 12:27
Stawiam na GKS i Zagłębie. Nie posprzedawali połowy składu zastępując ich jakimiś miernymi grajkami z Konga czy z Republiki Środkowoafrykańskiej. Poza tym GKS sponsoruje BOT więc kasa jest.(Drużyny pod szyldem BOT-u dzielnie radzą sobie we wszystkich ligach. BOT Skra Bełchatów jest mistrzem polski w siatkówce a Turów Zgorzelec trzyma sie w czołówce ligi koszykarskiej.) Zagłębie ma również silnego sponsora - KGHM poza tym jak już pisałem wcześniej, skład został praktycznie niezmieniony. Nie wiem czy na Steaue to wystarczy ale jako kibic wierze że jak najbardziej.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-07-30, 13:13
Mam nadzieję, że Legia będzie mistrzem mimo to, że sprzedała najlepszych zawodników. Może to pozwoli jej na odkrycie nowych talentów. Może Wisła? Po ostatnich porażkach może się odrodzi. Szczerze to chciałbym, żeby mistrza zdobyła drużyna, która nie przyniesie nam wstydu w Europie i coś w niej osiągnie.
Ja myśle ze Wisła Kraków zasługóje na MISTRZA ponieważ dobrze gra ma dobrą taktyke oraz wspaniałych kibiców którzy maja z kibicami Śląska wieloletnia przyjaźń
_________________ ZAWSZE i WSZĘDZIE SPARTA WROCŁAW NAJLEPSZA BĘDZIE!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.