Wysłany: 2006-01-15, 21:23 koniec adasia Skype: michal1986lublin
To już chyba koniec kariery adasia (Małysza)\, ptrząc na jego skoki to chyba zamiast poprawiać się cto sie opuszcza.. a jakei jest wasze zdanie na ten temat :>?
Ja juz po jego pierwszych skokach w tym sezonie dalem sobie juz spokoj bo wiedzialem ze nic z tego juz nie bedzie A szkoda... przynajmniej w tym bylismy dobrzy
nie powiedziałabym że to koniec kariery, ale że to koniec wielkiej kariery
skakać będzie, będą pamiętali jego wyczyny, a LGP to nawet nie źle skacze- tylko że nie ma najlepszych zawoników... w zimie zobaczymy co i jak będzie dalej
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
A niech sobie skacze jeszcze ile tylko chcę.
Ja jestem Małyszowi ogromnie wdzięczny za to ile zrobiła dla polskiego nie tylko narciarstwa ,ale i sportu ogólnie.
Wiadomo ,ze miał gorsze dni - ale nie mozna caly czas na maksymalnych obrotach skakać, bo to jest po prostu niemozliwe.
Niech ci Jego sezonowi fani idą w pizdu i jeszcze dalej. Niestety taka mentalnośc wiekszości Polaków - jak komuś cos wychodzi to wszyscy są z Tobą ,sa szcześliwi ,a jak tylko zaczyna byc już ciut gorzej to się 3/4 z nich odwraca. pff.
Dla mnie Małysz jest i będzie wielkim sportowcem.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Anka
Wysłany: 2006-08-24, 22:04
Adam Małysz to mój ulubiony sportowiec! Od początku śledziłam jego wspaniałą karierę, i będę z nim do końc.
Razem z nim cieszyłam sie kiedy fenomenalnie wygrywał, i razme z nim byłam kiedy przegrywał.
Bardzo jestem mu wdzięczna za to co zrobił dla Polski, i nigdy go nie zapomnę!
Tyle emocji...! Radosci, szczęscia I ten ansz kochany Mazurek Dąbrowskiego! Najlepszy hymn!
A co ciekawe, z roku na rok chętniej ogladam skoki...w tym roku tylko dwóch konkursów nie obejrzałam! Z przyczyn losowych
Ale spełnia sie moje wieeeeeelkie marzenie!
Jadę w styczniu do Zakopanego!!! :D:D Hurra!!!! :D:D
[ Dodano: 2006-08-24, 22:05 ]
Acha, no i czekam na jego następcę! Typuje Kamila Stocha
Adam Małysz na zawsze przejdzie do historii za to co zrobil. A gleboko wierze ze nie pokazal jeszcze wszystkiego. To wielki skoczek i wielki czlowiek. Brawo Adas !
nasz orzeł z Wisły jest legendą ae to nie jest koniec wierze ze jeszcze coś pokaze w nastepnym sezonie i z klasa zakonczy karierę Ale i tak dla mnie jest najlepszy skoczkiem w polskiej historii narciarstwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.