Hm według mnie szachy to bardzo ekscytująca i trzymająca w napięciu gra, oglądam wszystkie transmisje z wszelakich zawodów
A serio, lubie transmisje z Olimpiad i zawodów lekkoatletycznych. Fajnie sie ogląda niektóre konkurencje. A podczas olimpiady każdy znajdzie coś co go zainteresuje. No może prawie każdy...
Uprawiać to nie za bardzo lubie. Troszeczke, ale takie naprawde troszeczke lubie czasem i to naprawde czasem pośmigać na rowerku. Przyjemnie poczuć wiatr we włosach, pooddychać żeśkim powietrzem i poczuć odrobine wolności, którą rower daje.
No i jeszcze zdaży mi sie zaliczyć basen, raz na 2 tygodnie
Lekkoatletyka ... ahh .... ( bieganie, skakanie w zwyż, dal ... długie i krótkie dystanse...wszystko )
Ze sztuk walki ... lubię Judo i Capoeire (chociaż z tym to różnie mówią czy to jest sztuka walki czy też nie )
snoker (czy jak to sie tam pisze) - to odmiana gry w bilard - stosuje sie inna punktacje, troszke inną kolejke wbijania bil i inny kolor bil
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.