Wiek: 20 Dołączył: 22 Lis 2005 Posty: 176 Skąd: Kraków Prawie :P
Wysłany: 2005-11-24, 17:10
Piłka nożna --> uprawiam zawodowo tzn gram gdzies ale to ze chodze do szkoly sportowej to znaczy ze zaden sport nie jest mi obcy no moze gra w szachy...
Wysłany: 2006-01-31, 11:28
Snoocer? a co to Snoocer? jak już to jest Snooker...uprawiasz coś i nie wiesz nawet co?
Ja uprawiam ziemniaki na polu...no i tenis stołowy (3 liga seniorów )
_________________ Kocham Cię Pati :* "A love is a flame..."
Snoocer? a co to Snoocer? jak już to jest Snooker...uprawiasz coś i nie wiesz nawet co?
Ja uprawiam ziemniaki na polu...no i tenis stołowy (3 liga seniorów )
taa. to u mnie byłą jedna waleczna która dała mi w oko, podrapała a jak walczyła o piłke to osoba z przeciwnej druzyny na ścianie skończyła... (co dziwne ta osoba miała krótkie paznokcie )
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Jka miałam psa to chodziłam z noim na spacery...ale pies sie skonczył to i spacery tez....czasami jak sobie przypomne o mojej słabej kondycji to sie przelece z tatą pod las i dostaje zadyszki po czym zatrzymuje sie w połowie drogi kłade sie na jakiejs łace i czekam az tata wroci...tylko jeden raz mi sie udało dobiec do celu ...uznałam ze to był moj szczyt formy pózniej umieram przez przynajmniej dwa dni (zakwasy)
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.