Moze Was to zdziwi, ale ja takze gram w pilke nozna :p Nawet gram w juniorkach, w klubie kobiecym...
W obecnym okresie przewazajacym sportem u mnie jest plywanie.. Codziennie chodze z przyjaciolmi poplywac
A tak poza tym, to uprawiam wszystkie sporty... Mam nawet troche medali (z biganie, z pilki noznej, z koszykowki i siatkowki hehe)
Jezdze na nartach, na rowerze, gram w bagbintona kiedys chodzilam na lekkoatletyke
_________________ "Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz na co trafisz" by Forrest Gump
kotek_:)
Wysłany: 2007-08-25, 12:05
sistar grasz w bagmintona? a co to takiego? xD (myślę, że chodziło Ci o badmintona)
ja gram w ręczną, siatkówkę, badmintona, od czasu do czasu w piłkę nożną, oczywiście rowerki. osobiście ubóstwiam wszystkie sporty, tylko niestety niektóre mogę 'uprawiać' w moim zakątku Polski...
_________________ Żyj tak, aby po Twojej śmierci ludzie się nudzili...
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-08-25, 19:27
obecnie chce zostać morsem i wchodzę do Bałtyku mimo że temperatura przerażająca zwłaszcza w środku nocy xD
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Siatkówka;) jak dla mnie najlepszy sport;) kocham grac i lubię popatrzeć jak inni grają czad;P;)
_________________ Samotność jest tak straszna jak zły sen
wiec powiem Ci co czuje gdy dzieli nas ten sen
Nie liczę dni tych wszystkich dobrych chwil
gdy blisko nie ma ciebie ten sen nie kończy sie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.