Hej , ma wiadomosc. wiem, z esporo osob waha si egdzi epojsc na mecze. mozna w multikinie obejrzeć. Karnecik to ok20 zł.
już niedługo Polska-niemcy!!!!
Idziecie?
Wysłany: 2008-06-03, 14:35
Słyszałem że jedną z wad takich transmisji jest niesamowicie wysoka cena. Tylko że było to odnośnie wyścigów F1. A Euro? Jednak wolę obejrzeć mecze w domowym zaciszu ;]
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Ceny nie wyglądają tak różowo jak przedstawił autor, przynajmniej nie we Wrocławiu i owym Multitulikinie.
I w dodatku nie wszystkie mecze, a jedynie wybrane będą prezentowane.
W przepoconej, pełnej i rozgrzanej sali.
Bez pywa! Bo alkoholu to w kinach chyba jeszcze nie sprzedają prawda?
Owszem dla chącego nic trudnego jeden mecz dla porównania można obaczyć, ale, żeby tak zaraz całe Mistrzostwa oglądać to już lepiej było kupić bilet na jeden mecz i pojechać na miejsce.
P.S.
Drodzy Adm/Mod!
Nadal nie zmieniam zdania, że do 3008-go to ja nie dożyję i nie życząć nikomu źle (a szczególnie nie tej jednej zainteresowanej osobie) uprzejmię zwracam uwagę na "kosmiczność" tematu. Powiecie "A to jedna cyferka." czy "Wszyscy wiedzą, że autor miał na myśli Euro 2008 i nastąpił miss-type". A ja mówię, jak robimy coś, to róbmy to dokładnie
O wybaczcie i zlitujcie! "a to jedna cyferka" tylko
- Ceny nie sa wysokie wcale, ulgowy karnet kosztuje 17 zł!
- A piwko zawsze mozna wnieśc ze sobą....:hyhy:
- Zaś duszno i ciasno = atmosfera stadionu w domu w kapciach to nie dla mnie....
Podaje tylko informacje.
A ja sie przychyle do opinii twórcy tematu.
Idziemy małą paką do multikina, bo nie mogliśmy sie zdecydowac u kogo w domu obejrzymy polska-niemcy. i tak sie złożyło, ze obejrzymy wszystko w kinie
i przekąski maja byc w promocjach
no i co....???
Wy tu piszecie złośliwości a nasi przegrywają!
Nie spodziewałem sie takiej masakry. Ale atmosfera mimo wszystko dopisała. W multikinie były dzikie tłumy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.