Szkoda tylko ,że nie zasłużyli na wygraną. Ale szczęscie sprzyja lepszym, a sytuacje trzeba wykorzystywać. Szwajcaria mogła mieć spokojnie z taką grą 6 punktów a nie wyszła z grupy. Dzisiaj Polacy na 3-0 i Niemcy na remis. Zresztą myślę ,że Chorwatów też idzie ograć i wyjść z grupy powinniśmy, trafimy na Portugalię i też jesteśmy dalej. Jak na razie jednak najlepsze wrażenie sprawiła Holandia. No i trzeba jedno przyznać - na tych mistrzostwach słabych drużyn nie ma.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wysłany: 2008-06-12, 17:51
Powinniśmy się obawiać Corljuki i Srny. Potem to już tylko komercja...
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2008-06-12, 19:01
Lepszy byłby remis dla nas. Fajnie jakby Chorwaci odpuścili ostatni mecz mając awans w kieszeni xD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Fajnie jakby Chorwaci odpuścili ostatni mecz mając awans w kieszeni xD
e tam. Lepiej zeeby grali naprawde dobrze, a mimo to Polacy sie nie upokorzyli.
Niech wygra najlepszy.
lepiej dla Polski ze nie wyjdzie dalej i sie nie upokorzy
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2008-06-12, 21:42
No i mamy remis. Za sprawą nie, Harnika, Linza czy Kienasta, a pierdolonej angielskiej szmaty.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-06-12, 21:44
Nienawidzę go, nienawidzę go.
Brawa dla Boruca, brawa dla Rogera.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Zgadzam się z moimi przedmówcami. W tym meczu to Boruc był najlepszy, a Polsce tym razem należała się wygrana!
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Tak to już jest ,jak się gra przeciwko gospodarzom ,że jakaś ku**a przeciwko gościom będzie. Najczęściej jest to sędzia i tym razem tak było. Jebać tego sędziego, mam nadzieje ,że nasi kibice zniszczą Wiedeń (gdyby nie Sobieski byłaby tam teraz Turcja ,więc zabierzmy co nasze). I mam nadzieje ,że takich ludzi jak 'Lenka' będzie w Polsce jak najmniej.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Kur... sedzia ma cos z glowa .Wcale nie bylo nic przy ostatnie bramce .jagby nie to bysmy mieli wygrana a Austria przegrana ale on jest hu... no bo jak mozna bylo byc tak slepym , widac ze nie lubi
Polakoww ajk bym byla na euro to bym krzyczala ty slepoto xD kupic ci okulary albo jak ten glupi czub mogl mowic ze Polska ma spalonego z meczu z Niemcami ... ogolnie nie bylo tak zle chociaz mam uwagi co do niektorych ale trudno no bo co zrobisz chciala bym byc na miejscu ich trenera (Polakow) moze bym ich wycwiczyla ...Sadzee z moja mama ze nasi sa troszke zawolni wolno sie kapia czyli zauwazaja zawodnikow Sadze ze Polska jest niezla chce tu powiedziec i wyzroznic kilku pilkarzy np: Boruc - uratowal polske 3 razy xD jestes najleprzy i chba jeszcze Rogera - on to kroluje no i nasz Ebi tez byl nie zly ... jak wy sadzicie ?? No moze mam 12 lat ale tak slepa nie jestem i znam sie tez na pilce
_________________ NzTaLiA xD
Ostatnio zmieniony przez mis111 2008-06-12, 22:03, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-06-12, 22:04
Frieda napisał/a:
W tym meczu to Boruc był najlepszy
I Roger.
No i jak my mamy awansować do kolejnych rund jak zawsze się jakieś pojebane, ślepe wynaturzenie znajdzie. Mhm, niech tylko przyjedzie na mecz do Polski
Lenka tez mysle ze przegramy ale nazieja musi byc bo graja Polacy moze nie bedzie tak zle na 2:1 licz dla Chorwacji (chociaz moze Leo zrobi zmianki i jak zagra Roger i Boruc ,Ebi to zle nie bedzie bo oni kroluja zawsze i wszedzie ) moje ziooomki mysle bedzie to 1:2 chociaz Boruc podobno jest 4 pilkaz swiata najleprzy ktos mi tak mowil ;P mysle ale bedzie ten glupi sedzia wiec bedzie o:3 on jest poj...
Wysłany: 2008-06-12, 23:13
No tak? W ogóle na ch*j rozbiliśmy Portugalię i tam awansowaliśmy? Przecież nam sie nie należało?
Wysłany: 2008-06-12, 23:15
Ciekawe że Roger był przed Pogatetzem?
Boguś Linda napisał/a:
Nie chce mi się z tobą gadać
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2008-06-12, 23:15, w całości zmieniany 1 raz
Dipe ideą tej imprezy jest to, ażeby wygrał najlepszy.
Sędzia dobrze podyktował faul na polu karnym, bo ten łysy ziomek szarpał koszulinę, może na szybko tego nie było widać i sędzia rzeczywiście podyktował go na czuja, ale powtórka to dobrze pokazała.
Boruc mógł dać radę, nie obronił koniec sprawy.
Wszystkiemu winien jest Boniek, co odpierdalał manianę w przerwie meczu i swoim "Boruc może nawet obronić karnego w drugiej połowie" dobił sprawę.
Jak nie Polska to ktoś inny.
_________________ VaBij!
*Apple
Wysłany: 2008-06-13, 12:33
Lenka napisał/a:
lepiej dla Polski ze nie wyjdzie dalej i sie nie upokorzy
Co ty mówisz, dziewczyno!
shala napisał/a:
Brawa dla Boruca, brawa dla Rogera.
Taaaaaaaaak! Tylko się zastanawiam dlaczego na wszystkich mówią po nazwisku, a na Guereirro po imieniu
Pincia napisał/a:
spalony byl
Códak napisał/a:
Ciekawe że Roger był przed Pogatetzem?
No to jak w końcu? I dziwne, że jak niby jest ten spalony to po chwili nie można go anulować? Przecież kamery wszystko wykażą! Dziwne.
Tabris88 napisał/a:
Boruc mógł dać radę, nie obronił koniec sprawy.
Nie obronił, bo nie wykonał Dudek Dance
Cytat:
Jak nie Polska to ktoś inny.
Nie mów tak To miały być nasze mistrzostwa
No i jeszcze takie moje małe refleksje: Boruc rzeczywiście pokazał się ze świetnej strony, jak i Roger. Krzynówek poczatkowo miał niewybaczalnego zeza, później trochę skorygował swoje strzały, natomiast ten cały Smolarek chyba się zmeczył podczas eliminacji do euro, bo w tych meczach niestety się nie wykazał. A szkoda,k bo to przecież nasz główny strzelec. Niesamowity był też początek meczu! Ta teoretycznie najsłabsza austriacka drużyna w grupie takie nadała tempo, że ledwo wytrzymałam przed tv. Rywalowi piłkarze to sprinterzy! Tyle, że długodystansowcy! I te akcje przed naszą bramką! Trzydzieści minut niewyobrażalnej nerwówki, bo akcja głównie toczyła się na naszej połowie i austriacy byli o niebo lepsi! Nie mogę uwierzyć, że po bramce Rogera austriacy kompletnie opadli, a Polacy pokazali klasę, jaką dawno nie widzieliśmy! Piekny mecz! Oby takich wiele. Szkoda tylko, że tak się zakonczył. Ja nie wiem, ale my zawsze mamy pecha w doliczonym czasie, w ostatniej momencie! 2 lata temu też tak było, na mundialu, i niemcy nam strzelili gola i wygrali!
Uff! Takie emocje! I muszę przyznać, że mecz był o wiele ciekawszy niż z Niemcami!
Przecież gdybyśmy grali przeciw komukolwiek innemu to żadnego karnego by nie było, nawet jakby ta łysa kutwa sędziowała to spotkanie.
Gospodarzom na siłę uratowano jeden punkt..szkoda ,zę naszym kosztem.
Podobna paranoja jak z Koreą ,która zajęła kilka lat temu 4 miejsce na MŚ.
Ręce opadają.
Wysłany: 2008-06-13, 13:28
To, że my niby strzeliliśmy gola ze spalonego to żaden argument, bo takie pomyłki (zresztą zwłaszcza wtedy, kiedy spalony jest tak minimalny) to codzienność. Tak straciliśmy gola z Niemrami, tak też pogrążył Włochów ten wiecheć van Nistelroij. Natomiast karny był wyraźnie niesłuszny, zresztą nawet słyszałem gdzieś że karny dyktuje sie za faul na zawodniku przy piłce (trochę to lewe) ale przykład z Korei pokazuje że już pozamiatane, pozostało nam tylko "ciepło" przyjąć tego chuja za 4 lata na euro...
Tak to zwykle jest na meczach z gospodarzami (np Korea wyżej wspomniana) Na MŚ 2006 byliśmy tak słabi że Niemcy nie potrzebowali pomocy. Teraz w przypadku wyeliminowania Szwajcarii, w mafii zwanej uefa doszli do wniosku że jednak gospodarz grać dalej musi. I przysięgam uroczyście tu przed wszystkimi: JEŚLI AUSTRIA PRZEJDZIE DO ĆWIERĆFINAŁU, NIE OBEJRZĘ JUŻ ANI JEDNEGO MECZU Z TEGO SPRZEDANEGO TURNIEJU.
Podziękował
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2008-06-13, 13:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.