pokazali tego kolesia stojącego koło ławki, który sobie spodenki podciągnął
tak, niemal cały pub wtedy się zaśmiał.
shala napisał/a:
początku nie widziałam
początek był emocjonujący. Niemcy grali bardzo agresywnie.
Hiszpania wiele piłek nie wykorzystała. I ten nieszczęsny słupek, czy tez niedobiegnięcie do piłki przez Sennę pod koniec meczu.
Ale generalnie jestem wniebowzięta że Hiszpanie wygrali i dali w dupę Niemcom. Niezwykle irytował mnie Ballack, który niepotrzebnie się tak spinał. Już nie wspomnę o Schweinsteigerze.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
shala napisał/a:
pokazali tego kolesia stojącego koło ławki, który sobie spodenki podciągnął
ejże@ czy to na pewno spodenki podciągał...? xDDD
W każdym razie ja bardzo cieszę się z wygranej Hiszpanii, bo w końcu przed samiuśkim meczem zdecydowałam się kibicować ognistym Hiszpanom. Mecz był bardzo waleczny, szkoda tylko, że tak mało bramek padło. A! I fajna była też jeszcze akcja jak jeden z Hiszpanów sfaulował Podolskiego i ten nie wytrzymał i podszedł do niego z groźbą, a ten jak mu z główki strzelił
Kasieczek napisał/a:
Niezwykle irytował mnie Ballack, który niepotrzebnie się tak spinał.
Hah Ballack! Dobrze mu tak! A ponoć jeden z niemieckich zawdoników wypowiadał się i powiedział, że oni wygrają, bo mają mentalność zwycięzców! No to ja się pytam, kto zwyciężył II wojnę światową?!
I fajna była też jeszcze akcja jak jeden z Hiszpanów sfaulował Podolskiego i ten nie wytrzymał i podszedł do niego z groźbą, a ten jak mu z główki strzelił
csiii tego nie było xD za to też się kartki dostaje ;p
Apple napisał/a:
Hah Ballack! Dobrze mu tak!
chodzi Ci o rozwalony łuk brwiowy?
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Też... xD Ale nie śmiejmy się z takiego nieszczęścia. W każdym razie to niesamowite aby szyć na polu walki! Ostatnio też szyli aż dwóch, jedenemu łeb, drugiemu oko... co to się dzieje, takie agresywny teraz ten świat!
_________________ "Should I stay or should I go?"
Peter
Z dwojga złego już wolę zwycięską Hiszpanię niż Niemców.
Zresztą patrząc przez pryzmat przebiegu całego turnieju to właśnie drużynie Aragonesa bardziej ta wygrana się należała. Zresztą jeżeli ktoś pokonuje Włochów ,to musi potem dojść co najmniej do finału i przynajmniej zaliczyć w nim dobry występ. ; )
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Wysłany: 2008-07-03, 22:30
Cytat:
tak, niemal cały pub wtedy się zaśmiał
fajnie tak się śmiać jak się nie czuje tych emocji ;p Założę się że gość nawet nie wiedział co robi :p
Udało mi się obejrzeć te mecze. Kawałek meczu Rosji (samą końcówkę) oglądałem w sklepie przy drodze w Niemczech ^^. Najlepiej było jak już byłem na miejscu, a akurat grała Hiszpania ;D Feta na mieście była przeogromna a mi było dane w niej uczestniczyć. Taka okazja może się już nie powtórzyć.Tak się jeszcze nieprawdopodobnie złożyło że w Lloret była potężna niemiecka kolonia ;D Ich twarze po finale = bezcenne zwłaszcza po tym, jak się zachowywali przed meczem. Nie chcę mi się pisać o moich odczuciach czysto piłkarskich - może kiedyś o tym wspomnę ;D
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.