barca.pl
Wysłany: 2008-06-24, 15:42
ruscy sa dobrzy,duza w tym zasluga trenera z holandii,poza tym wygladaja na takich,ktorym zalezy.sa szybcy,pomyslowi,nie pekaja przed nikim,ich gra to nie jest orka na ugorze,ale radosc z gry.
cioeszy ich to,co robia.
niemcy chyba wygraja z turcja,a rosjanie z hiszpania i moze byc final:
niemcy:rosja.
mam nadzieje,ze wygra rosja,wtedy bedzie dobry mecz,bo niemcy niczym nas nie zaskocza,
beda meczyc nas przez 90 minut.
nie lubie jednych i drugich,ale ktos musi wygrac i tym ktosiem powinna byc rosja.
Ruscy, gdy grali z Holandią, zrobili najlepsze widowisko na tych mistrzostwach.
Niemcy to cioty, które nie umieją grać, a i tak jakoś się przeciskają. nienawidzę tych cwaniaczków z całego serca, więc mam nadzieję, że dostaną teraz po tyłku.
Tak samo Włochy. Uuuj jak ja się cieszyłem, że odpadli:D też, tak jak Niemcy, nie potrafią glrać, grają brzydko, bramki padają z karnych... nie zasługują na ten turniej. nie wiem - jakim cudem mają mistrza świata!!?? PGrali wstrętnie, mieli same fuksy, przeciskali się ledwo co...
Mam nadzieję na finał Turcja:Hiszpania. Z wygraną Hiszpanii
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
barca.pl
Wysłany: 2008-06-24, 21:34
wiedzieli,ci holendrzy z holandii,bo ten holender z rosji ich ogral.
dlaczego holender z holandii nie wystawil do meczu arjena robena,to pozostanie jego tajemnica.to byl blad van bastena,inny holender beenhaker tez popelnil bledy.robben moglby obudzic holendrow,wstrzasnac nimi,bo grali bez ducha,robben jednym zagraniem
moglby zmienic przebieg meczu,a taki van persie byl slaby.moze byl jakis konflikt w druzynie i van basten sie uparl.ta przegrana to jego wina.
P.S. Wiecie o tym, że Nietzsche uważał siebie za polaka. Uważał, że pochodzi z rodziny Nicyńskich i pisał tak: "Na tyle jestem dość polakiem, by za Chopina całą muzykę świata oddać".
A o Niemcach mówił w następujący sposób: "Niemcy to najbardziej prymitywny i zacofany naród europy. Kulturowo są oni zacofani o 200 lat i nigdy nie będą w stanie tego nadrobić"
_________________ Ajsztejn byu genjuszem
Ostatnio zmieniony przez Arpeggio 2008-06-26, 14:21, w całości zmieniany 1 raz
no i co się cieszysz? fakt, że dokopali, ale to miał być zwycięski mecz Rosji. Byłby finał tysiąc razy ciekawszy niż teraz z Hiszpanią... No szkoda tych moich Rusków, ale trzeba przyznać że nic nie pokazali, i ten Arschavin też jakoś się stracił... szkoda. A Hiszpania grała rzeczywiście świetnie.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1495 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-06-28, 17:59
Arpeggio napisał/a:
- Niemcy pokonali Polaków, le koniec końców polegli z Ruskimi
a Ruski powinni nam zabrać jeszcz euro 2012 i to już w ogóle byłaby miniaturka historii
finał jutro! oczywiście kibicuję Hiszpanii.
Ole!
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1495 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-06-29, 22:44
Ładny mecz, początku nie widziałam w całości ale prawie całą drugą połowę już tak. Pod koniec było komicznie, chociażby jak pokazali tego kolesia stojącego koło ławki, który sobie spodenki podciągnął albo był taki moment jak nie wiadomo czemu centralnie krocze jednego, który się akurat tamże drapał czy cholera wie co xD I piękne komentarze tego drugiego komentatora, tego o niższym głosie xD sikałyśmy momentami z mamą.
Wiele niewykorzystanych sytuacji, Hiszpanie chyba mieli problem z dobieganiem do piłki ale i tak należało im się.
Epsaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
[ Dodano: 2008-06-29, 22:46 ]
oj zrobią piękną imprezę Hiszpanie w Wiedniu z tym swoim temperamentem, Niemcy byu pewnie trochę zamulali
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.