sczerze w glebi serca mialam nadzieje ze wyjdziemy z grupy szkoda ... moze za 4 lata
Ja tak samo, ale moim zdaniem Polska dobrze zagrała:)) Szczególnie Artur się popisywał swoimi "trikami bramkarza" heh;DD
I bardzo wierzę w to, że Polska za 4 lata wyjdzie z grupy.. ale nie zapominajmy o tym, że czekają nas Eleminacje do MŚ 2010, więc na kolejne Euro musimy troche poczekać
_________________ Pozdro dla swistu;]
Prawdziwa przyjaźń istnieje wtedy,
gdy człowiek nie ma nic, bo wówczas przyjaźń jest jego największym skarbem..;]
Ostatnio zmieniony przez Kotori0212 2008-06-17, 22:04, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-06-17, 23:01
Cytat:
Nie umiemy grać i tyle.
Jakie sądy kategoryczne ;D Ja na tej samej zasadzie stwierdzę że masz takie pojęcie o futbolu co świnia o gwiazdach ;D
Zawsze jak napisze coś dłuższego to to jest na dole strony -.-' Wklejam jeszcze raz swój post
Spójrzmy trzeźwym okiem"
Tu się nadużywa słowa kompromitacja...Przegraliśmy 2:0 i 1:0 . Zremisowaliśmy 1:1 (pomijam fakt że powinno być 1:0) Skompromitowali się? Widać że tacy z Was kibice jak z koziej dupy trąba. Widać, że nigdy nie widzieliście prawdziwych kompromitacji takich jak np. porażka reprezentacji Węgier w barażach do MŚ '98 Węgrzy przegrali wtedy z Jugosławią 5:0 i 1:7. Obrazowy blamaż w naszym wykonaniu to np nie tak dawna porażka z USA 0:3. Styl w jakim graliśmy był fatalny ale każdy wie, że to wynik idzie w świat. Styl w jakim się tego dokonuje idzie w zapomnienie. Kto pamięta w jakim stylu Niemcy doszli do finału MŚ 2002?
Rezerwy Chorwacji? Klasnić, Ćorluka, Kranjcar, Petrić, Simic, Runje, Knezević, Leko, Rakitić? Ja pierdolę, oddałbym wielkie pieniądze za takie rezerwy. To solidni i silni piłkarze z najlepszych lig świata. No ale tego to już nikt nie sprawdzi nie? Bo to przecież takie elo-trendi-i-dżezi nabijać się w towarzystwie z kadry która przegrała z chorwacką rezerwą
Kocham Włochy ale stawiam jednak na Rumunów. To w końcu czarny koń. Finał, mam nadzieję będzie Portugalia - Hiszpania albo Holandia - Portugalia. Portugalia mistrz.
Szacunek i poważanie dla dipe. (nie, to nie you ;D)
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki
A jednak Włosi ,którzy zagrają z Hiszpanami w kolejnej rundzie. Czyli w tym przypadku typy moje się sprawdziły (chociaż w tym). Uważam ,że Hiszpanie nie sprostają swoim rywalom w ćwierćfinale ,a Włosi dojdą do finału. Zobaczymy czy i ten się sprawdzi.
Dzisiaj czytałem wypowiedź Łobodzińskiego ,że kibice za głośno dopingowali dlatego słabo zagrał ,że niby nie mógł się porozumieć z partnerami. Czy to nie jest już jakaś spora paranoja? Gdyby nie dystrybucja biletów przez PZPN ,albo normalna sprzedaż to byśmy byli na pewno najlepszymi kibicami na całym Euro,a tak jest 'tylko' pierwsza trójka. Pozdro Cudaczny.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Oczywiście, że oglądałam. Jednak jak dla mnie w porównaniu z innymi nie zagraliśmy dobrze. Oczywiście, że dzięki Leo znaleźliśmy się na euro, no i tylko tyle. ;] Zdołaliśmy zremisować z drużyną teoretycznie słabszą od nas - teoretycznie, bo fizycznie wyraźnie mocniejszą - no, wygralibyśmy, gdyby nie pie*rzony Howard Webb, ale czy to jest powód do dumy?
Códak napisał/a:
Skompromitowali się? Widać że tacy z Was kibice jak z koziej dupy trąba.
Pokaż mi, gdzie ktokolwiek napisał, że się skompromitowali, bo widzę, że we mnie godzisz. ^^
Piłkarze byli nie w formie, gdyby nie Boruc, wbito by nam nie cztery bramki, ale osiem, jak nie lepiej. Ile razy było tak, że musiał sobie radzić sam, bo reszta rozbiegła się gdzieś po bokach? Wcale nie twierdzę, że się nie staraliśmy - ale to inna sprawa.
Kibicowanie to bycie za drużyną mimo wszystko, wiara, ale skoro tak się to skończyło, to bądźmy realistami może.
_________________ Przyspieszyć na MlecznejDrodze, spojrzećz góry,zatęsknić...
Ostatnio zmieniony przez Elle 2008-06-18, 14:07, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2008-06-19, 14:47
Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się zapomnieć na śmierć o meczu. I to meczu Rosji >.< wróciłem wczoraj do domu w 91 minucie przy stanie 2:0 dla Rosji >>>>.<<<<
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki
Wysłany: 2008-06-20, 00:06
Ciekawe dlaczego wszyscy tak się rzucili na Leo. Na przykład ojciec Ebiego Smolarka. Ebi spaprał te mistrzostwa ewidentnie. Nie było go widać,. Może gdyby mniej grał w reklamach, a więcej czasu poświęciłby na treningi, to nie byłoby tylu powodów do płaczu.
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
A ja wczoraj oglądałam potyczkę Portugalii z Niemcami. Uwielbiam dużo goli, więc miałam co oglądać, ale szkoda, ze te Niemcy wygrały. Ja tak kibicowałam Portugalii! Mieli tyle czasu do odrobienia strat i jeszcze nie wykorzystali tej szansy... szkoda.
Acha! No i za co siedział trener Niemiec, ten Lew, czy jak mu tam, w zamkniętym pomieszczeniu...?
_________________ ... wiec naprzod ruszaj Polsko! My chcemy dzis MISTRZOSTWO!!!!!
Wysłany: 2008-06-20, 23:34
O jeezu, kto oglądał mecz Turcji z Chorwacją? xD Myślałem że padnę: Chorwaci strzelają gola w 119 minucie. Turek wbija bramkę w minucie 120 +2 a potem Turcja wygrywa w karnych i to 3:1...^^^^
TURKIYE!!!!
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-06-21, 12:13
a propo Webba:
<rafik> powiedz ze jestes
<nowak> jestem
<nowak> ku**a!!
<nowak> chorwacja zremisowala
<nowak> a ja 3 zl na nich chujow postawilem
<nowak> co chcesz?
<rafik> o ja wlasnie o meczu
<rafik> kojarzysz jak w pierwszej polowie komentator powiedzial cos w desen: "no tam byla lekka przepychanka w polu karnym... znamy jednego sedziego ktory bez wahania podyktowalby jedenastke" ??
<rafik> z reszta niewazne
<nowak> :D:D
<nowak> Webb
<rafik> mialem calkiem cicho tv a po tym tekscie slysze ryk sasiada zza sicany: "znam i bym kurwe zajebal !!!"
<nowak> :D:D:D:D
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
WojtekG
Wysłany: 2008-06-21, 12:58
Códak napisał/a:
O jeezu, kto oglądał mecz Turcji z Chorwacją?
Ja oglądałem i według mnie to była bardziej wygrana za sprawą szczęścia, tak samo Chorwacja mogła wygrać, w sumie jej kibicowałem, teraz wystarczy jedna wygrana i jest się w półfinale.. Cóż, według mnie i tak Turcja nie ma szans na Mistrzostwo.
Żałuje ,że do buka nie poszedłem zagrać ani razu ,bo już bym sporo na tych Euro zarobił.
Bardzo się cieszę pomimo animozji narodowych ,że Rosjanie wczoraj wygrali. Należało się zdecydowanie.
Cytat:
..cud? nieeeeeee, Pomarańczowi po prostu wiedzą jak wygrywać =)
%-)
Jeszcze dzisiaj Włosi i będziemy mieli ciekawe pary, chociaż wolałbym Chorwatów zamiast Turasów. Ale trudno.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
moi faworyci z każdego meczu ćwierćfinału odpadli mam nadzieje że dzisiaj nie stanei sie znowu czyli Makaroniarze wygrają. Wczesniej na faworyta typowałem Holadnie Hiszpanei i Holandie. Teraz jednak nei wiem kto wygra
jaaaa, ale nie widziałam najważniejszego, znaczy sie tej dogrywki^^ a szkoda, bo wynudziłam się strasznie na tym meczu... do bani, przynajmniej te 90 min.
Lenka napisał/a:
Mecz Portugalia Nimecy - pękny mecz, mimo, że nistety wygrali Niemcy.
Niestety Niemcy W dodatku nie widziałam drugiej bramki, bo musiałam myć okno, gdyż mi się musztarda rozprysła^^ A tak dopingowałam Portugalię!!!
dipe napisał/a:
Cytat:
..cud? nieeeeeee, Pomarańczowi po prostu wiedzą jak wygrywać =)
%-)
no szkoda, ależ ten Marco von Basten miał przerażoną minę...! W sumie szkoda Holendrów, bo wszystkie mecze wygrali, a tu taki niefart... no ale przyznać musze, że Rosjanom się należało zwycięstwo. Grali świetnie i to oni dominowali w grze zdecydowanie.
_________________ ... wiec naprzod ruszaj Polsko! My chcemy dzis MISTRZOSTWO!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.