Wysłany: 2006-12-25, 02:13
bawilem sie przy tym na wielu imprach i nie bylo zle ... teledysk tez jest na poziomie wiec nie wiem o czym mowisz i jeszcze raz powiem oni cos robia i nie narzekaja tylko ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wysłany: 2006-12-25, 02:30
wedlug mnie o wylaczenie opporsze pania Mandaryne, Dode co zdobywa slawe dziki swojemu fatalnemu biustowi ... te tokiohotele itp ... wylaczcie mi wiekszosc z metalu bo to uszy meczy ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
"Rubik ty skur****!" rzucane codziennie w strone radia świadczy o moim negatywnym nastawieniu do jego twórczości. Już sie żyć nie da: codziennie o tej samej porze, ten sam utwór!
"Rubik ty skur****!" rzucane codziennie w strone radia świadczy o moim negatywnym nastawieniu do jego twórczości. Już sie żyć nie da: codziennie o tej samej porze, ten sam utwór!
chodzi ci o tego Rubika od Oratorium i Tu es Petrus (czy jakos tak, nie znam sie)? jezeli to, ze w radio codziennie o tej samej porze leci ten sam utwor nie daje ci zyc, to naprawde chlopie masz problem i faktycznie to jest dobry powod do ublizania, tak trzymaj.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
*faris
Wysłany: 2006-12-25, 18:38
TECHNO!! po prostu nienawidzę...
Tokio hotel, Blog 27, Mandaryna, Ich Troje, 90% HH, metal, heavy metal, i jeszcze by się coś znalazło... no i głównie piosenki typu " ave szatan" po prostu nie lubię... wrrrr
hm... akurat mój kolega gra w takim zespole i hmmm podczas koncertów głónie takie hasła zapodają... no i w tekstach piosenek
no to wspolczuje malo kreatywnych kolegów ;-] .
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
*faris
Wysłany: 2006-12-25, 21:10
no cóż... z tego co się orientuje to jest albo jakiś rock albo metal...(tzn. rodzaj muzyki) poza tym u mnie w klasie większość słucha metalu, i hasłą w stylu "ave szatan" to codzienność, że nie wspomnę, że witają się mówiąc do siebie "złooo wszystkim" koszulki też noszą zarąbiste pasujące do ich ogólnych zainteresowań
no ale, ja chodzę z nimi tylko do klasy, co nie oznacza, że są to bliscy koledzy i mam z nimi jakąś większą styczńość
aha, no i nie daję rady jak słyszę coś w stylu discopolo albo disco relax czy jakoś tak
o tak.
mnie zbiera na zwracanie również przy hiltonównie i reszcie plastików, peja ku**a i inne jołjoł mezo mezo, sram tym. krzysztofy krawczyki i inne stare dziady, gosie andrzejewicz i reszta ckliwych gównien. dużo, by wymieniać.
_________________ My sweet revenge
Will be yours for the taking
It's in the making baby
Nienawidze techna, no i ogolnie to prawie wszystkiego co jest teraz "modne" czyli wszystkie te gosie, kasie, dody i mandaryny. I nie lubie tez pussycat dolls itp.
Wysłany: 2007-01-20, 07:52
Beonce [ne wiem jak to to sie pisze] jeczy stenka... tragedia
hyp hop ja nie umiem zaliczyc tego nawet do muzyki, to totalna beznadzieja, zeby jeszcze jakies teksty pozadne to to tmialo
linkin park- banda kretynow ktorzy zamiast spiewac to sie dra i mysla ze sa super metalowa grupa
jey-z,paff daddy, snoop doog[niei wem jak to si episze] wszystko to samo, tylko inaczej wygladaja... takie udawane cwaniaki. Moj brat dresiarz grozniej wyglada.
tohijoo hotelloo [fuuu] blog 27 (?) tragedia. 80% hip hopu, nie przemawia to do mnie Pomarańcz, która wyje przeraźliwie. I jeszcze parę by się pewnie znalazło.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.