Wysłany: 2005-11-29, 20:04
Radiohead
Placebo
Pearl Jam
Soungarden
mad Season
Three Fish
Dead Can Dance
fear Factory
Ministry
nine Inch nails (stare, nowe jest do d...)
System Of The Down
Clawfinger
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Soundgarden
Nirvana
Metallica
Pearl Jam
Creed
Wilki
Audioslave (deela posluchaj sobie, w koncu tez Cornell i byli muzycy z RATM)
Coma
Alter Bridge
Chris Cornell (chodzi mi o solo)
to raczej nie koniec, ale tyle mi teraz przychodzi do glowy... gdzies juz to zreszta pisalem .
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2005-11-30, 21:41
Cytat:
Audioslave
znaju znaju... ino zapomniaju
heh a znasz taka piosenke "Hunger Strike" Temple Of The Dog? Vader i Cornel w jednym utworze... czy moze byc cos piekniejszego
Wysłany: 2005-12-01, 08:20
Matys, plyta wydana w 1989 roku, wiec moze i nie twoje ale zwroc uwage ze beatlesow nadal sie slucha chociaz nie graja od 40 lat
to kwestia znajomosci historii muzyki
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.