nie wiem jak inni, ale ja słucham TECHNO:)
gdyby nie mój brat raczej bym tego nie słuchała i raczej żałowałabym...
Serio ja się w tym odnalazłam i naprawdę ta muzyka jest dla mnie ważna:):P
_________________ Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby,kiedy będziesz siedział przy niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie TWOJA
Wysłany: 2008-05-31, 00:53
martus napisał/a:
zalezy kto jaka muze woli, ale techno naprawde jest dobra muzyka tylko trzeba sie w tym odnalezc!
Najpierw wyrosłem z Majki Jeżowskiej, później wyrosłem z Modern talking, kolejnym etapem był coolio, potem było techno, później beatlesi. Potem poznałem muzykę klasyczną, w której się "zakochałem" i zacząłem grać na gitarze klasycznej. kolejnym etapem był rock: queen, led zeppelin, wishbone ash, budgie, deep purple i inni prekursorzy progresywnego grania, dzięki którym zainteresowałem się gitarą elektryczną. Potem zagłębiłem się w jeszcze wyższą szkołę jazdy - Progressive, psychodelic oraz jazz rock z takimi mistrzami jak "Pink Floyd", "Yes" i "King Crimson" na czele. Kolejnym etapem było poznanie wirtuozów gitary takich jak: Satriani, Vai, Petrucci, Gambale. Wzbogacili oni moją duszę o nowe doznania muzyczne, natchnęli do intensywniejszych ćwiczeń na gitarze, a także otworzyli drogę do kolejnego, trudniejszego etapu w odkrywaniu muzyki - do JAZZU. Teraz wkraczam powoli w sferę Jazzu. Wciąż odkrywam Jazz, przychodzi mi to ciężko, ale coraz bardziej się przekonuję do coraz większej ilości dzieł stworzonych w tym gatunku. Odbiór Jazzu wymaga odpowiedniej postawy odbiorczej. Nie każdy zrozumie tą muzykę.
Wszystkie te etapy przechodziłem od przedszkola aż po chwilę obecną.
Dlaczego to wszystko piszę? Bo za żadne skarby nie chciałbym się cofnąć do prymitywnego etapu, kiedy słuchałem jeszcze muzyki techno.
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
Ostatnio zmieniony przez Medard 2008-05-31, 00:54, w całości zmieniany 1 raz
Techno jest do bani . Kto tego słucha , chyba tylko i wyłącznie głusi ludzie. Te muzykę wymyślono dla tępych ludzi. W jednej piosence wystąpi jedno słowo i dalej to jest lupanina.
Okropieństwo
Siemson ziomki. Potrzebuje waszej pomocy. Na pewnej dysce usłyszałem zajebisty kawałek techno z tym że nie mam o nim żadnych informacjii, jedyne co pamietam to to że przed refrenem leciał orgazm kobiety i rozkręcało się wszystko aż do refrenu. Wiem że to szukanie igły w stogu siana ale jakbyście podali pare nutek to może bym znalazł właśnie to czego szukam z góry dzięki. Pomóżcie.
Siemson ziomki. Potrzebuje waszej pomocy. Na pewnej dysce usłyszałem zajebisty kawałek techno z tym że nie mam o nim żadnych informacjii, jedyne co pamietam to to że przed refrenem leciał orgazm kobiety i rozkręcało się wszystko aż do refrenu. Wiem że to szukanie igły w stogu siana ale jakbyście podali pare nutek to może bym znalazł właśnie to czego szukam z góry dzięki. Pomóżcie.
ja to sie czasem zastanawiam czy nie powinni otworzyc...a zreszta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.