Odpowiem krótko : Gówna nie słucham.
Oczywiscie jak dla mnie jest to syf okrutny. Nawet nie ściągam. Słyszalem kiedyś kilka nagran TATU i jakoś nie podchodza deliaktnie mówiac.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Odpowiem krótko : Gówna nie słucham.
Oczywiscie jak dla mnie jest to syf okrutny. Nawet nie ściągam. Słyszalem kiedyś kilka nagran TATU i jakoś nie podchodza deliaktnie mówiac.
to sie nazywa uprzedzenie do muzyki
Usłyszałes jedna piosenke i już negujes wszystkie inne. A przecież one moga byc fajne
a ta nowa piosekna Tatuszek jest fajna ;]
Wiec najpierw ja sobie posłuchaj a potem oceniaj
Piosenka mi sie podoba,w ogóle jest pare piosenek Tatu które mi sie podobaja.
A co do zmiany oblicza tatuszek..Jak jedna z nich zaszła w ciaze to juz musieli skonczyc ze sciemami.Chwyt marketingowy dobry był przez te udawanie lesbijek było o nich głosno
Wiek: 20 Dołączył: 22 Lis 2005 Posty: 176 Skąd: Kraków Prawie :P
Wysłany: 2005-11-29, 12:08
Tatu troszkę zmieniły oblicze jeśli chodzi o muzykę idą w kierunki bardziej POP-u niż DANCE ta k jak to bylo na poprzedniej płycie. Czasem warto posłuchać muzyki a nie trzeba nawet sprawdzać kto śpiewa... ja tak mam często że słyszę muzykę a pózniej ewentualnie dowiaduję się kogo kawałek to jest tak też bylo z tatuszkami i tym numerem
Wysłany: 2006-05-26, 21:28
dipe napisał/a:
Odpowiem krótko : Gówna nie słucham
Zgadzam się w całej rozciągłości
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.