Słucham. Co polecam? OSTR, Afront, Pezet, Eldo, Mes, Don Guralesko, Tetris, Gres, Kidd (Międzymiastowa), Finker (Klimat), Pan Wankz (Dinal), Cira (Panorama Paru Faktów), Zeus (Pierwszy Milion). Na pewno kogoś pominąłem. Jak sobie przypomnę to dodam.
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Kaliber 44, Paktofonika, Karramba, OSTR(troche)...tyle slucham, tyle mi sie podoba a reszte poskiej 'sceny hip-hopowej' nie lubie, wrecz mnie irytuje(ale tez nie do konca bo duzo nie znam)...A tak notabene hip-hop to nie jest muzyka...No i teraz pewnie odezwa sie glosy oburzenia:P
A to nie jest obrzygane stwierdzenie? Moim zdaniem tak
nie wiem, na pewno nie tak jak to wyzej, gdzie nie wejde, od forum fotki.pl po nie wiem, glissando, zawsze znajdzie sie ktos kto oswieci nas ta mega wazna, przez nikogo nie znana formułą. jakby to miało jakiekolwiek znaczenie.
Wysłany: 2008-06-04, 22:20
Na pierwszym miejscu PAKTOFONIKA, potem SLU, PDG, WWO, ZIPy, WSP, Kaliber 44, Fenomen, Płomień 81 i w ch.j nielegali, absolutnienie nie trawie postaci pokroju Tedego dla mnie to po prostu pod hiphopolo podchodzi
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
Wysłany: 2008-06-04, 22:57
Mówi wszystko HAJS, HAJS, HAJS o ile jeszcze w WD było ok to teraz po prostu nie i tyle.
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Ostatnio zmieniony przez Heidi 2008-06-04, 23:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.