Wiek: 20 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1500 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-12-19, 21:24
Phobos napisał/a:
słucham tylko metalu.
ała, aż mnie uszy zabolały..
Od muzyki klasycznej, poprzez reggae do rocka.. I ogólnie to co w ucho wleci, niezależnie od gatunku.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
A ja słucham muzyki takiej na jaką mam w danej chwilo ochotę. Nie mam specjalnych takich wybranych i jest mi z tym dobrze :-) Chce słuchać disco polo to poleci dp, a chce np jakieś umcy umcy to poleci to.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
d''n'B ,black d'N'b, HH , Pop { ale nie w stylu britney sPears, raczej BEP } , troche polskich piosenek ,
ale : d'N'b miłością mojego życia...
wie dziewczyna co dobre,a techstep podchodzi?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wiek: 14 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 309 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-05-03, 22:48
Rock w wszelakiej postaci (w tym i metal w wszelakiej postaci). Ponadto niemal wszystko może się nawinąć w odtwarzaczu. Jazz (róznisty), blues, elektroniczna, ambient (również dark), klubowa, klasyka... Rzadziej hip-hop, ale też czasami.
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.