Wiek: 17 Dołączył: 10 Lip 2008 Posty: 5 Skąd: z karabinem za Tobą
Wysłany: 2008-07-10, 20:45
Łojezusie... Moja przygoda to się zaczęła w podstawówce od Hip Hopu. To był taki szał, że jak się tego nie słuchało to:"precz, nienawidzimy cię! Uciekaj jak uciekasz całe życie!". W 4 podstawówki kolega dał mi płytę Linkin Parka - Meteorę i P.O.D. - Sattelite. Słuchałem ich w kółko i znowu i jeszcze raz i tak się zaczęła przygoda z numetalem a później rockiem. Nirvana rozpaliła we mnie miłość do grungu, Offspring i Greenday do punku. Szaleństwo na punkcie Simple Plana, aż w końcu odkryłem to co stare i dobre czyli Guns N' Roses, Sex Pistols i zacząłem słuchać tylko i wyłącznie rocka. W gimnazjum naszło mnie na grę na gitarze. Kupiłem taniego akustyka, którego z czasem wymieniłem na klasyka, po roku gry byłem na warsztatach muzycznych, których gościem był Harlem. Niezapomniane chwile z idolem - "Dżaworem". Później przesiadka na elektryka i teraz jestem w trakcie zakładania kapeli.. ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.