Byłeś na jakimś koncercie albo byłaś??Tak??Jakim...Pochwal się powiedz jak było...Jaki był klimat jacy ludzie i jakie było całe show...Oraz na co napewno wybierzesz się w przyszłości...;) Osobiście uważam, że koncerty są MEGA przeżyciem
_________________ Like a God that I'm under,There's drugs running through my veins...
a bylam bylam m.in. na Dzemie bylam moich ukochanym zespole;) byli w CZestochowie 3 czerwca...akurat przed moimi urodzinami, wiec to byl jakby prezent;p ogolem ja wybawilam sie swietnie, mialam miejsce na wprost sceny, ale strasznie mnie wpienilo jak przyszli gapie; stoja tacy nawet nie wiedza na co ida i sie tempo patrza; zenada;) ale ogolem bylo swietnie:D teraz chce sie wybrac na Iron Maiden w sierpniu;) mam nadzieje ze to wypali;)
od kilku lat jestem jednym z organizatorow juwnali w moim miescie dzie w ciagu jdnego tylko dnia przewija sie zazwyczaj 4 -5 zepolow z czego 1 - 2 to zazwyczaj pierwsza polka polskiej sceny muzycznej ...
pozatym na koncerty niemam specjalnie czasu ale moi kumple osttanio kceli mnie wyciagnac na koncerty therion i zaraz pozniej jakos byl nightwish ( ubiegly tydzien czy jakos) a osobiscie kcialbym kiedys zaliczyc 'wystep' westbam'a
a osobiscie kcialbym kiedys zaliczyc 'wystep' westbam'a
ooo o o ooo Ja tez ;] hehe bylem w sumie tez na paru koncertach i jeden lepszy od drugiego ;] bylem na ONA..T.Love.na Marylce i wielu innych polskich wykonawcach ale tak jest na corocznych dnaich mojego miasta...zawsze ktos jest...ale bylem takze na wiekszych koncertach na Sean Paulu w Wiedniu...to byla masakra tysiace ludzi i klimat przemasakryczny pozniej na Reggae Dube Festiwal w Bielawie na Gentlemanie...odlot ;] ale tez inne koncerty typu Tiesto -elements of life...i White Sensation...nie wiem ktore lepsze ;]
_________________ Like a God that I'm under,There's drugs running through my veins...
Oj duzo tego bylo...Heh a ze czesci koncertow nie pamietam to juz inna sprawa:P:P:P:P
Najlepszy moj koncert to chyba Saxon i Masterplan w ubieglym roku...Ale i tak wole koncerty grac niz ogladac:P
A zaraz wybieram sie na Monstrum:P
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-03-03, 21:49
troszkę ich było ;-)
ostatnio przezywałam chwile euforii na koncercie Roisin Murphy. do dzisiaj jest mi mało i mam ochotę przeżyć to jeszcze raz. głównie z sympatii do jej twórczości i niesamowitej osoby.
byłam ostatnio na koncercie farben lehre.
było MEGA!
muzyka dużo lepsza na żywo.
ludzie niesamowici.
pogo nieziemskie.
jednym słowem - PIĘKNIE.
ja chcę jeszcze raz! ;P
_________________ `Głowy są pełne pustych frazesów
Włosy siwieją tu w oparach stresu
Szukając drogi, wiecznie się gubię
Na zakręcie w nieprzyjaznym tłumie ...
gdzie spojrzę to widzę
wszystko czym się brzydzę.
codziennie uciekam
tam gdzie nie ma nic ...`
Ostatnio zmieniony przez immortal 2008-05-02, 12:15, w całości zmieniany 1 raz
Byłem na 3. Najlepszy był chyba O.S.T.R. Niesamowicie rozkręcił publikę, kawałki przeplatał freestylem i w ogóle nikt ani przez chwilę nie stał w miejscu. To się nazywa charyzma .
Niewiele gorszy był też Płomień 81. To było jakoś tak zaraz po wyjściu "Historii z sąsiedztwa" i akurat jarałem się nimi. Kawałki takie jak "Odwaga", "WWA", czy "Jestem przeciw po prostu miażdżyły i ruszały publiczność. Było gorąco no .
A ekipa na którą na pewno więcej nie pójdę to Hemp Gru. Po pierwsze słabe show (mała charyzma i ogólnie chyba im się nie chciało), po drugie nie dało się oddychać (ganja). No i kawałki nie tak dobre przecież. Więc wynudziłem się trochę. To tyle z moich dotychczasowych doświadczeń .
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Wysłany: 2008-05-10, 18:47
Zdarza mi się być jak mam okazję to z niej korzystam, o ile odpowiada to moim gustom muzycznym byłam jakiś czas temu na Punky Reggae Live (za rok też nie odpuszczę!), w wakacje na Oddziale Zamkniętym i TSA. A tak poza tym to chodzi też się na koncerciki okolicznych kapel jak grają. W końcu nie ma to jak posłuchać kogoś live
Wysłany: 2008-05-20, 09:19
i mi sie wlasnie przypomnialo bylam tez na koncercie Rubika - ogolnie nie lubialam go i jego muzyki ale sam koncert robi takie wrazenie ze szokkkkk ta orkiestra, chór... odlot
Nio i teraz w sobote bylam tez na Patrycji Markowskiej - Bardzo udany koncert
plan na nastepna srode:
wstac
wyjsc z domu
wsiasc do pociagu
wypic flaszke w pociagu
wyjsc z pociagu
udac sie na stadion
i...
WYSLUCHAC KOINCERTU METALLICY!!!:P:P:P:P
hehe...dorwalem bilety za darmo praktycznie jak na ten czas..wczesniej nie moglem kupic bo kasy nie mialem...a metallice fanatykuje wiec srogo sie z tym czulem...a tu zonk...Olu z nieba mi spadlas:) !!!
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-05-21, 09:09
a czy ktoś z Was wybiera się na Open'er Festival?
ja bilecik już w ręce ściskam ;D oczywiście jadę dla goldfrapp, the chemical brothers, erykah badu, no i przede wszystkim ROISIN MURPHY!! ;-) chcę też posłuchać getlemana i jay'a-z. mam nadzieję, że będzie równie gorąco jak 2 lata temu
_________________ mrau...
szajbóska
Wiek: 19 Dołączyła: 21 Maj 2008 Posty: 46 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2008-05-21, 23:47
Może to Was zaciekawi:) Raczej wszystkim znana Doda była jakiś czas temu w Jastrzębiu Zdroju -miasteczku na Śląsku. Jej koncert trwał nawet nie godzinę, ale atmosfera....była super. Kilkoro ludzi obrzuciło ją butelkami i jajkami. Jedno jajko ją trafiło, na co zareagowała: "hehehehehe zrobię sobie jajecznicę". I to nie jest ściema )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.