Za tydzień dokladnie będę w Chorzowie na koncercie Metalliki, yeah! \m/
Cytat:
atmosfera....była super. Kilkoro ludzi obrzuciło ją butelkami
To już wiemy czemu było super.
Cytat:
Jedno jajko ją trafiło, na co zareagowała: "hehehehehe zrobię sobie jajecznicę".
Nie ma to jak godność.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
szajbóska
Wiek: 19 Dołączyła: 21 Maj 2008 Posty: 46 Skąd: z nienacka
Wysłany: 2008-05-23, 17:50
To była taka zemsta heh za jej hasełko na jednym z koncertów, gdy przyjechała do jakiegoś mniejszego miasteczka i powiedziała, że przyjechała zobaczyć jak się wieśniacy bawią. To zobaczyła. Ciekawe czy jajecznica smakowała hmm??
Ja byłam na koncercie Łzów, Maryli Rodowicz, Combi, Eweliny Flinty, Virgin, Dody, Zakopower, Urszuli, Sistars, Mandaryny wiecej tego było ale nie pamietam. Teraz szykuje się wielkie wydarzenie - otóż będzie u mnie Feel.
_________________ Czasem łatwiej przyznać nagrodę niż rację.
Jutro grają Natural Dread Killaz, będę na pewno, będzie ktoś z Was?
Dam Wam namiary = )
6 czerwca we wrocławskim klubie Firlej odbędzie się koncert Mesajah, wokalisty wrocławskiej grupy Natural Dread Killaz. Artystów z NDK nikomu nie trzeba przedstawiać. Znani są bardzo dobrze w kręgu osób słuchających muzyki reggae/dancehall. Rozpoznają ich koneserzy dobrej zabawy i koncertów, na których artyści emanują pozytywną energii i profesjonalizmem.
Koncert Mesajah będzie promował jego solową debiutancką płytę „Ludzie Prości”. Długo wyczekiwany, jamajski, poruszający tematykę życia, kwestię miłości i tęsknoty za marzeniami- taki właśnie jest krążek Masajah. Jak mówi sam artysta „Czekałem na ten album całe życie, jest ona spełnieniem moich marzeń i efektem miłości do muzyki. Włożyłem w nią dużo pracy i jestem bardzo zadowolony z efektu. Ta płyta jest moją debiutancką, solową płytą i jest ona początkiem drogi do tworzenia kolejnych krążków. Chcę się rozwijać i pragnę aby moja twórczość była na coraz wyższym poziomie.”
Na scenie obok Mesajah wystapią PaXon i Yanaz, z którymi Mesajah tworzy Natural Dread Killaz oraz tacy artyści jak Grubson i O.M.A czy Riddim Bandits. Wszyscy zaproszeni do udziału w koncercie goście współpracowali z Mesajah przy tworzeniu albumu. Aranżacje wokalne NDK w połączeniu z żywym instrumentarium Riddim Bandits na pewno dostarczą publiczności niezwykle smaczny muzyczny koktajl. Gościem specjalnym będzie prowadzący koncert Hirek Wrona (Pink Crow Records), który wystąpi również z setem DJ-skim z okazji 50’tych urodzin Prince’a, które to przypadają 7.06.
6 czerwca, Klub Firlej (ul. Grabiszyńska 56, Wrocław)
Start: godz. 19.00
Bilety do nabycia w:
Clinic Bazar- Pasaż Grunwaldzki. pl. Grunwaldzki 22
Clinic Bazar- Arkady Wrocławskie, ul. Legnicka 58
Clinic Bazar-Magnolia, ul. Powstańców Śląskich
2-4 Clinic Bazar-Pasaż Niepolda, ul. Ruska 51
SQAD - ul. Świdnicka 12-16
UNDERGROUND - Rynek 30
Ceny:
12 zł - do 5 czerwca 2008
17 zł - 6 czerwca czyli w dniu koncertu (sprzedaż w Firleju, od godz. 17.00)
Wysłany: 2008-06-11, 17:06
Byłam na koncercie Myslovitz. I bardzo, bardzo żałuję.
Zero kontaktu z publicznością, nawet żadnego "Cześć..!"
Weszli na scenę, zagrali bardzo smętnie i tak jakby z łaski swojej kawałki, zeszli.
_________________ Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem, więc wolę nie czuć! Nie!
Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem!
innova
Wysłany: 2008-07-17, 16:01 Koncert Armii z grupą Apocaliptyca!!!
Już w najbliższy wekend Armia w trzech odslonach i miejscach:))
piątek Popowy Festiwal Fląder w Gdańsku
w sobotę Duchowy Festiwal w Kodniu
a niedziala w Muzeum Powstania Warszawskiego wraz z fińską grupą Apocaliptyca:))
wszystkich serdecznie zapraszam! Na pewno będzie CZAD!!!
[ Dodano: 2008-07-17, 16:10 ]
SOOMOOD rusza w trasę koncertową
Krakowski zespół Soomood właśnie przygotowuje się do jesiennej trasy koncertowej, która ma być uwieńczeniem promocji krążka „Soomood”.
Jest to absolutnie przełomowa pozycja na polskim rynku muzycznym, o czym może świadczyć chociażby ogromne zainteresowanie zespołem ze strony 3 Programu Polskiego Radia i wielu stacji regionalnych. „Concrete Minds”, „Let's not die” i „Soomood”, to kawałki które przez wiele tygodni nie schodzily z playlist rozgłośni radiowych. Teledysk do ostatniego można już dziś obejrzeć na stronie wszystkich dużych portali muzycznych.Niewątpliwie największym sukcesem zespołu jest znalezienie się na jubileuszowej składance (30 -lecia pracy artystycznej) Martyny Jakubowicz z kawałkiem „Gdyby nie nasz fart”.
Zespół tworzą doświadczeni muzycy m.in. Lala (Homotwist) i Tekla (ex Pudelsi), którzy od wielu lat związani są z polskim rynkiem muzycznym.
Podczas koncertów Rasmal Mashan - śpiewającej po angielsku i arabsku i spóły będzie można obejrzeć niezwykłe show artystyczne ( serię zaskakujących przydzwięków a także nieokiełznanych zjawisk występujących na granicy percepcji wibro-akustycznej, niezwykły śpiew artystki połączony z efektami wizualnymi).
Jeśli lubisz połączenie arabskiego folku z domieszką etno a wszystko okraszone rockowym pazurem to nie może Cię zabraknąć na koncercie tej grupy.
Zapraszamy:)
Byłen na wielu koncertach,ale najlepiej wspominam Dezerter i KSU... Co sie wtedy wyszalełem,co pogo wtedy było A jeśli mam dodać najgorsze to zdecydowanie koncert AC/DC - całkowicie nie mój klimat,wytrzymałem cały koncert tylko ze względu na kumpla...
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Ostatnio byłam na Starym Dobrym Małżeństwie, i był to zdecydowanie najlepszy koncert na jakim byłam, a byłam na sporo.
_________________ Gdyby pomidory miały być melonami, by wyglądały bardzo głupio. Nie rozumiem więc, czemu jedni udają innych.
innova
Wysłany: 2008-09-08, 10:59 Living Color w Stodole!!!
Living Color przyjedzie do Polski!
"14 listopada w warszawskim klubie Stodoła zagra formacja Living Colour. Zespół pojawi się w Polsce w ramach europejskiej trasy, która rozpocznie się 23 września w Madrycie. Koncert w Polsce zamknie tournée Amerykanów."
Jak byli w 2004 to nie udalo mi sie zobaczyc - ktos sie wybiera teraz??
I czy znacie w ogóle tę kapelę
Dla niewtajemniczonych powiem, ze to swietna nowojorska grupa,. Ich muzyka to jakby mieszanka metalu, rocka, jazzu, funky, punk rocka a nawet reggae. Czasem określa się ją jako crossover.
14 listopada, klub STODOŁA, start godz. 20.00, wejście: godz. 18.00
BILETY:
110pln w przedsprzedaży
130pln w dniu koncertu
od 15 września do kupienia Ticketpro
Ja ostatnio byłem na Beach Party w Gdyni, super impreza,
Tutaj możecie obejrzeć fotki jakie zrobiłem:
http://icone.pl/wydarzeni...dynia-2008.html
(na końcu strony są galerie:)
W ostatnim miesiącu The Car Is On Fire i Mitch&Mitch. Pierwszy zespół zdecydowanie bardziej znany, drugi zdecydowanie lepszy, zwłaszcza biorąc pod uwagę kontakt z publicznością i umiejętność rozkręcenia tejże.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.