co myslicie o takiej muzyce? bawicie sie przy niej,sluchacie? ja mysle,ze jest ona dobra na jakies imprezy typu wesela czy cos takiego. do sluchania tak sredniawo chociaz tez ujdzie.
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
*faris
Wysłany: 2006-12-28, 21:27
ja spotkałam się z tym na weselach i o dziwo na dystkotece było "mydełko faaa"
musze sie porządnie napić, żeby tego słuchać :p
ale każdy ma swój gust, jarozumiemoczywiscie..
nie napisalam,ze tego slucham. do sluchania wole inne klimaty
ale nie moge zaprzeczyc ze przy tym super sie szaleje. bylam pare razy na baletach gdzie byly puszczane same discopolowe kawalki. mozna sie przy tym tak powyglupiac i posmiac,ze starcza na caly tydzien szkolny
jest przeszłość...
Hmm.. w zasadzie, to nie preferuje.. i jest mi ono obojętne..
Często spotyka podział tylko na rózny grupy.. Ci co słuchają.. i ci co się z nich śmieją..
.. jak to w muzyce bywa..
Osobiście nie słucham.. ale.. prawda jest taka.. ze ludzie na weselach czy innych festynach i biesiadach.. najlepiej się bawią przy takiej muzyce.. zresztą nie tylko. Nie raz byłem świadkiem w klubach młodzieżowych.. techno, same hity.. pol parkietu..
"Jesteś szalona".. wszyscy..
Ostatnio zmieniony przez Seavus 2006-12-28, 23:44, w całości zmieniany 1 raz
ale.. prawda jest taka.. ze ludzie na weselach czy innych festynach i biesiadach.. najlepiej się bawią przy takiej muzyce.. zresztą nie tylko. Nie raz byłem świadkiem w klubach młodzieżowych.. techno, same hity.. pol parkietu..
"Jesteś szalona".. wszyscy..
dokladnie.. bo to takie skoczne rytmy <tanczy> hehe
jest przeszłość...
Wysłany: 2007-01-13, 19:00
stracilas cnote
*faris
Wysłany: 2007-01-13, 19:04
chciałbym cię mydlić, mydełkiem faaaaa byłoby fajnie szalalalaaaaa jeśli się zgadzasz na to spotkanie pomachaj ręką miiii na ekranie to machanie na ekranie mnie rozwala
no i jeszcze: majteczki w kropeczki o ho ho ho i nie wiem jak dalej
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-01-13, 21:17
ostatnio miałam "przyjemność" przesłuchania kilka razy pod rząd czegoś co leci mniej więcej tak:
"a ty mnie draniu oklamujesz caly czas i swoim klamstwem zakrywasz caly swiat,
ty dobrze wiesz czego kobieta w zyciu chce, lecz twe bajery nigdy juz nie zlamia mnie"
"a ty mnie draniu oklamujesz caly czas i swoim klamstwem zakrywasz caly swiat,
ty dobrze wiesz czego kobieta w zyciu chce, lecz twe bajery nigdy juz nie zlamia mnie"
Aaaaaaaaaaa, znam to!!! To jest boskie
Moje top to było takie coś o gwieździe, ale nie moge sobie przypomniec
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-01-14, 21:29
miss irony napisał/a:
Aaaaaaaaaaa, znam to!!! To jest boskie
połowa akademika miała z tego ubaw niezły, bo puszczali w kilku pokojach jednocześnie na full
pamietam hiciory Shazzy "bierz co chcesz, wszystko weź, co tylko mam..."
albo kogostam "Polskie dziewczyny najładniejsze są, Polskie dziewczyny, całować wszyscy chcą..."
no i oczywiście Boysów "jesteś szalona..." ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.