Wysłany: 2007-04-15, 16:39 jaka to melodia? Skype: rdzawa
Zapewne wielu z was czasem zastanawiało się, co to za piosenka jest w tej reklamie? nie wiem jak inni, ale ja mam tak że podobaja mi się piosenki, których tytułów nie znam
jeśli chcesz to zapytaj, a jeśli wiesz odpowiedz
jak nazywa się piosenka z reklam pepsi tych obecnych o różnych puszkach?
kiedys byłą reklama fora, najprawdopodobniej fiesta, tam było że ludzie, tańczyli, bawili się... istna fiesta, na koniec kręciłą się babkaw rózewej spódnicy...
kto wie jak sie tamta piosenka nazywa? dodam że cheerleaderki tańczą do niej czasami
http://youtube.com/watch?v=gJlx2sNss-s wspominałam o cheerleaderkach.. .to jest ten utwór o który mi chodzi
Ostatnio zmieniony przez Rdzawa 2007-04-24, 14:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.