Bob Sinclair - Love Generation.
Jest wiele utworów bardzo optymistycznych ,tak akurat na powitanie nowego dnia - ale akurat ten mi sie przyczepił jakiś czas temu i... został. : )
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Kochać - Red & Spinache
911 - Wyclef Jean & Mary J. Blige
Every single day - Benny Benassi
Ważne - Mezo & Kasia Wilk
Stumblin' in - Suzie Quatro & Chris Norman
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Wysłany: 2006-07-15, 12:20
Ja niczego. Ale jak już coś słucham to jest to zwykle piosenka "Celebrate the day" z MŚ w Niemczech.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Mi w sumie też z rana zdarza się słuchać muzyki elektronicznej. Nie hardstyl'u ,ale np. jakiś lekki przyjemny trance może byc (Armin Van Buuren, Paul Oakenfold).
ps.chociaż każdy i tak wie ,że dnb rządzi razem z neuro ,funkiem ,jungle itd. : )
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
karas1789 [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-20, 08:20
Dipe mi nie chodzi o metal i o hardstyl heheh mi chodzi o 50cent itp z czarną muzyką bo niewiedizałem jak to określić !! Ale to tylko jak poleci w radiu to słucham a tak z kompa to tylko techno!!
Jak wstaje rano to slucham wrzasków sąsiadow z dołu i to mnie totalnie optymistycznie nastraja
A ja widziałem gdzieś taki program do mszczenia się na sąsiadach. Jest to zestaw powtarzających się dzwięków, takich jak np. skuwanie tynku, wiercenie wiertarką, płacz dziecka itd. Trzeba przyznać, że ktoś miał niezły pomysł... A raczej był bardzo zdesperowany.
[ Dodano: 2006-07-30, 21:23 ]
A co do tematu: rano wolę mieć ciszę i spokój.
ociaż każdy i tak wie ,że DNB rządzi razem z neuro ,FUNKIEM,jungle itd. : )
heh i tu sie zgadzam w 100000000000%
Prymas napisał/a:
A ja widziałem gdzieś taki program do mszczenia się na sąsiadach. Jest to zestaw powtarzających się dzwięków, takich jak np. skuwanie tynku, wiercenie wiertarką, płacz dziecka itd. Trzeba przyznać, że ktoś miał niezły pomysł... A raczej był bardzo zdesperowany
taa ja slysze i w nocy i po przebudzeniu pijanego siasiada z dolu. Krzyczy " NIEEEEE , ZOSTAWCIE MNIE !!!" Widac nie lubi gdy ktos zakloca jego libacje.
Cytat:
Co was najbardziej nastraja optymistycznie po wstaniu z lozka jakiej piosenki sluchacie.
rzadko slucham, z tego wzgledu , iz po pierwsze ,nie chce obudzic mojego slodziaka. Po drugie, zazwyczaj jestem spozniona, poniewaz wole 10min dluzej spac niz wlaczyc muzyke i plasac przed lustrem w jej takt. Jesli natomiast uda mi sie wygospodarowac czas i mam ku temu sposobnosc, bo jestem sama w domu, wowczas puszczam ulubionego seta Andy'ego C, badz tez cos totalnie kiczowatego typu flash dance- "she's a maniac"
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.