Osobiscie to kocham ten zespol!!!!! to jeden z najlepszych zespolow tego swiata:) obok Dzemu i AC DC:D:D:D sa swietni...i te gitarowe soloweczki!:) ale szczerze to sama jestem z moja fascynajca, bo nikt z moich znajomych nie slucha takiej wspanialej muzyki;(
kurcze strasznie marze o elektryku ale na razie musze sie zadowolic moim akustykiem;) co do piosenek to w kazdej sa swietne solowki, az mnie po prostu roznosi;) ktora jest najlepsza piosenka? chyba wszytskie sa swietne ale szczegolnie uwielbiam blood brothers, children of the dammed i look for the truth.:) ogolem zespol jest swietny;)
Ja bym wyróżnił jeszcze solówki z "Aces High". Są na prawdę świetne. Poza tym to zgadzam się co do "Children Of The Damned" Oj dużo tego jeszcze jest.
PS. Wybieracie się na koncert??
fakctico duzzzo, nawet bardzo:) hmm....planowalam jechac....ale na dzien dzisiejszy nie wiem skad kase zalatwic.... i tu mam problem;/ bo stwierdzilam z qmplem ze przynajmniejh raz w zyciu i to na taki zespol kase wydac mozna...tylko ze skad ja tu zalatwic??l:( a jak tam Wy??;) macie zamiar jechac?:D :
Ja miałem nadzieję, że pojadę, ale chyba nic z tego nie wyjdzie... A z kasą to można po prosty codziennie sobie odkładać po drobnialu i do koncertu się zdązy.
Kazdy, kto slucha ciezszych brzmien zaczynal chyba od Maidenow...Tez mialem dosc ostra fascynacje nimi (ale to stare dzieje). Lubie sobie czasem posluchac jeszcze...A co do numerow - W sumie caly krazek Brave New World, oczywiscie Fear, no i jescze teo jest troche...Ironom udalo sie wybic (w sumie do rangi legendy...) ale jesli codzi o NWOBHM to jest kilka zespolow ktore im dorownuja (chocby Saxon)
Uwazalbym ze stwierdzeniami ze to najlepszy zespol na swiecie;)
dlaczego uwazac ze stwierdzeniami?:D oni sa swietni...;p nie powiem,. bo Saxonow tez slucham;p;p;p;p i znalazloby sie jeszcze kilka innych, rownie swietnych zespolow, wiec niech tu przypadkiem nikt nie mysli, ze mam "ograniczone horyzonty" albo cos:D:D:D
eeeee no...nie mysle ze masz ograniczone horyzonty...po prostu wiem jak jest i chce tylko powiedziec ze na maidenach swiat sie nie konczy (i nie pije tu do Ciebie ).
A wim jak to jest jak sie zaczyna sluchac 'metalu' i zna tylko Metallice i Iron Maiden:D
ok ciesze sie ze to nie tylko mnie sie tyczylo;p ale nie kazdy kto slucha metalu opiera swoja wiedze na Metallice i Ironach;) dlaczego myslisz ze to wlasnie tak jest?:)
kurde...to faktycznie jest trudne...moze No more lies? albo z look for the truth....a jeszcze swietne z fates warning...kurde...oni maja same "wielkie" kawalki, wiec ciezko mi stwierdzic;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.