a sluchanie z plyty to nie to samo co sluchanie na zywo, no nie?:)
Freelover
Wysłany: 2008-03-16, 16:36
siedze w innych klimatach, ale akurat Iron Maiden bardzo szanuje, a koncertowe DVD Rock in Rio sprzed paru lat uważam za majstersztyk tak samo zresztą jak poprzedzający ją album Brave new world. Inteligentne teksty i urozmaicona melodia - świetne.
siedze w innych klimatach, ale akurat Iron Maiden bardzo szanuje, a koncertowe DVD Rock in Rio sprzed paru lat uważam za majstersztyk tak samo zresztą jak poprzedzający ją album Brave new world. Inteligentne teksty i urozmaicona melodia - świetne.
"Brave New World" to super album i wielki powrót starego składu. A "Rock In Rio" zgadzam się, majstersztyk. Jest to u mnie koncertówka number 1 of all.
Wysłany: 2008-03-16, 22:01
Słyszałam kilka kawałków, mi się nie podoba. Ani muzyka, ani ich wizerunek.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
niestety okazalo sie ze tez nie pojade;( juz kasa byla wszytsko uzgodnione...ale okazalo sie ze moj qmpel nie moze....jedna rzecz.....a ja bez niego nie pojade....miejmy nadzieje ze moze jeszcze zajrza do Polski
Ja cały czas główkuję jakby tu się wyrwać... Jeszcze nie wiem, czy pojadę...
PS. Forum bestofironmaiden.xad.pl po dłuższej przerwie technicznej znowu jest w pełni sprawne.
a ja sie wlasnie zastanwiam czy nie pojechac...nie wiem jak to bedzie z biletami (do kiedy beda) i ogolnie czybede mial wolne w pracy ale szczerze mowiac wolalbym se pozbierac wiecej kasiurki i na wacken pjechac...
Czytałem wcześniej o tym. Ciekawe jak wyjdzie ten cover? Metallica już kiedyś na koncercie grała fragment "Remember Tomorrow".
TUTAJ znajduje się utwór "Hallowed By Thy Name" w wykonaniu Machine Head. (koncertówka) Co o nim sądzicie?
Wstyd mi się przyznać, ale wielu wykonawców z płyty "Maiden Heaven" nie słyszałem wcześniej...
[ Dodano: 2008-07-20, 19:52 ]
Najlepsze polskie forum Iron Maiden przeniosło się na nowy, szybszy serwer.
Obecnie działa pod adresem: www.bestofironmaiden.pl/forum
Kiedyś w tym siedziałem. Przestałem słuchać,przerzuciłem sie na inne kapele. Chociaż do dziś codziennie u mnie rozbrzmiewa na fullgłośnik "The Trooper" ( ulubiona kocham ją ), "2 minutes to midnaht" czy "Run to the hils"
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
WOLNY ŚLONSK
Ostatnio zmieniony przez Dżem 2008-08-13, 10:28, w całości zmieniany 1 raz
ja przejeżdżała tamtędy
i mój kolega mógł być, bo miał zaproszenie ale stwierdził, że ich wali i nie lubi. on to bardziej takie carnifex'y i tego typu klimaty preferuje
a ja iron maiden lubie niektóre kawałki, ale trochę mnie wokal denerwuje
_________________ Anybody can sympathize with the sufferings of a friend,
but it requires a very fine nature to sympathize with a friend's success
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.