A też niezły jest. Jednak według mnie nie jest aż taki dobry, by porównywać go do "Feara", "Numbera", czy innych hitów zespołu. Z płyty "Dance Of Death" myślę, że lepsze są choćby: "Paschendale", "Dance Of Death", "Journeyman", czy "Wildest Dreams". ;P
fakt, musze sie zgodzic;) ale jeszcze swietny jest Lighting strikes twice czy Dream of mirror...kurde zreszta tak, to mozemy dykutowac o kazdej piosence IM:) a wiadomo ze, no nie wiem czy sie tu kazdy ze mna zgodzi, ale jak dla mnie to wszystkie kawalki sa supcio;)
Jakkolwiek Meidenow baaaaaaaaardzo lubie i nie umiejszam zdolnosci Janicka, Adriana czy Dave'a to uwazam ze wszystkie ich sola razem wzieta nie sa lepsze od tworczosci Yngwiego Malmsteena (Jak ktos nie zna polecam). Ale sorry za offtop.
A z numerow to niesmiertelny Fear Of The Dark jest numerem jeden.
Kurde bo wlasnie tez bym pojechal, ale jak sie uda to jade na 'Bang Your Head' do Niemiec i nie wiem czy z kasa wyrobie...A na BYH w tym roku calkiem calkiem jest...Za sprawa chocby Judas Priest, Saxon, Queensrynche, Rage, Ensiferum, Yngwie'ego...Ehhh
hmmm w sumie ciekawie mogloby byc...;) ale musze zbierac na Ironsow bo na dwa koncerty nie dam rady;/ a moze kiedys Saxon wstapia tak przez przypadek do Polski, to pojedziemy sobie:D a nie, gdzies bys chcial w Niemcy jechac;p hehehehe;p:D
eeeeeeeeee...tylko polecam szybko bilet kupic bo w okolicach koniec maja poczatek czerwca moze juz nie byc...
Nigdy nie bylem na takim festiwalu, wiec pojechalbym chetnie...wlasnie w te Niemcy:D
hmmmm wlasnie wiem...:D qmpel juz mnie goni zeby kupic, ale jeszcze tyle nie mam:D ale trzeba byc dobrej mysli, ze zdazymy kupic:D kurde, jakbym nie pojechala to chyba bym sobe nie darowala;/ w sumie...taki festiwal to nie byle co:) i na dodatek z TAKIMI zespolami....:)
alez ja na Iron MAiden oczywiscie sie wybieram;p a przynajmniej chce:D SAxon to taka mala odskocznia, ale oczywiscie glownym tematem sa Iron Maiden;p:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.