Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-01-15, 20:11
Oczywiście, że stare kawałki, np: Makarena, Koko dżambo (nie wiem jak sie pisze) i tego typu, wszyscy to znają i jeśli mają jakieś poczucie humoru to będą się przy nich dobrze bawić ^^.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ja mam teraz faze na... nie, wstydze się... no dobra... Justina Timberlake xD Świetnie mi sie przy tym podryguje i w ogóle, dlatego też jeśli impreza to z nim!
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
nie no nie przesadzajcie. za niedługo urządzam imprezke urodzinową w altance i trzeba mi czegoś przy czym bedzie sie fajnie niekoniecznie tańczyć ale też gadać może coś innego.....
Wysłany: 2007-05-03, 18:29 Re: Imprezka
damiano80692 napisał/a:
Potrzebne są mi zajefajne kawałki do rozkręcenia imprezki. co proponujecie??
disco polo, bądź fasolki -zawsze to działa w końcu każdy to zna
_________________ "Jestem zdania, i to całkiem poważnie,
że nigdy dzieci nie mogą zrobić rodzicom takiego wstydu...
jak rodzice dzieciom. " Jan Kurczab
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.