no a ja sie przyznam bez bicia na dysku nie mam ani jedenej mp3 kilkanascie jedynie na telefoniku no i ze 2 płyty CD pełne mp3 i tyle
mam za mały dysk aby gromadzć na nim pliki muzyczne
35GB różnorakiej muzyki na dysku (niestety tylko tyle bo dysk ma pojemność tylko 40 GB ). Jeżeli chodzi o wypalone płytki to myślę ,że gdzieś około 40-50 by się uzbierało.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
ehh no coś kolo 15 GB bedzie.
dj musi miec duzo muzy i czesto ją musi aktualizowac wiec wiecie.....
a korzystajac z okazji to wbijajcie na www.giolbox.boo.pl - najlepsze radio internetowe
ok. 15 gb muzyki na moim komputerze, siostra ma gdzies polowe tego, na plytach jeszcze raz tyle co na obu komputerach... no, sporo mam. tylko, ze ja slucham tego co mam, a nie wgrywam wszystkiego jak leci, bo taki obowiazek DJ'a albo zeby miec wiecej niz koledzy ;-] .
ale rozumiem Wodnika, tez sie z tym kiedys meczylem... tyle, ze ja prowadzilem dyskoteki z kumplem... ty przynajmniej nie musiales tego sprzetu tachać taki kawal ;-].
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 20 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 26 Skąd: Chełm City
Wysłany: 2006-03-19, 20:30
Oj, ja mam zdecydowanie więcej. 40GB na HDD, z 50 CD (z mp3) i 10 DVD., co daje w sumie mniej więcej 80 GB. Ciągnę z neta prawie wszystko jak leci. Na szczęście ostatnio jakby mniej...
Ostatnio zmieniony przez dziobass 2006-03-19, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
stary temat ale pozwole sobie go odkurzyc jezeli chodzi o ilosc w GB to mam w tej chwili okolo 70GB co sie przeklada na jakies kilkanascie tysiecy mp3 cos kolo 20 tyś. nieliczac kilkadziesieciu plyt cd i dvd ktore leza i zbieraja kurz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.