Wysłany: 2006-11-19, 18:16
Ale chodzi o to pudeleczko grajace czy o ilosc piosenek...
No bardzo duzo duzo, zwlaszcza ze z bratem dziele koputer... Samych mensonow mam okolo...kurde ni e wiem.. no i cala dyskografia kultu kazika i knz...do tego pidzama... wladca pierscieni.. miliony muzyki irlandzkiej...pff nie wiem...
_________________ Wiedz, że nigdy się nie poddam. Będę walczyć o tę miłość. . O miłość która dała mi zarówno ból i cierpienie jak i chwile radości . . Miłość jest jak magia- pojawia się i znika.
moze to nie do konca bedzie odpowiedz na pytanie ale mam prosbe...ma ktoś piosenke Piaska "z głębi duszy" na dysku? prosze o przeslanie na maila adas.88@wp.pl Bede wdzieczna
moze to nie do konca bedzie odpowiedz na pytanie ale mam prosbe...ma ktoś piosenke Piaska "z głębi duszy" na dysku? prosze o przeslanie na maila adas.88@wp.pl Bede wdzieczna
nie mam niestety...ale jak Ci na tej nucie zalezy to sciagnij sobie na emule,bearshare czy na jakims innym programie do sciagania. na pewno znajdziesz.
a co do tematu to mam ich duuuuzio,nawet sama nie wiem ile.
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
Ostatnio zmieniony przez Patryśka 2006-11-21, 18:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.