Wysłany: 2006-05-25, 21:13
Ja mam coś koło 800 - 900 MB bo po cholerę mi więcej.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Na obu dyskach to w sumie ze 30 bedzie.
Miałam tego mnustwo ale potzebowałam pamieci wiec bardzo dużo pousówałam ( narywarka mi padła wiec z płytek musiałam zrezygnować )
_________________ "Boze chroN mnie przed przyjacłómi bo z wrogami sobie poradze....."
wow... ja to troszke muzy mam ale przyznam sie szczerze że połowy z tego co mam na dysku nawet nie słyszałam... mój braciszek sciąga to co się tylko mu zachce większość mp3 mam na płytach bo nie chciałam zapychać dysku ale myśle że tak z jakieś 2000 pioseneczek mp3 by sie znalazło na dysku tylko problem w tym że jak przyjdzie ochota na słuchanie muzy to nie ma czego słuchać bo sie wszystko już znudziło
_________________ ...Nie raz warto czekać żeby znów żyć – Słońce nie ucieka, tylko czasem śpi...
^* Zapytaj mnie za 1000 lat, czy może być gdzieś lepszy świat *^
ja mam 12Gb muzy na dysku po za tym okolo 12 plyt cd no torche tego jest
_________________ OnIjUżOdPaDlInIcZyMbąbKa
Z
cHoInKiSpAdLi
w
KiEpSkIeKlImAtYpOpAdLi!
-------------------------------------------------------
na podstawie tego kogo masz koło siebie wiesz kim tak naprawde jesteś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.