Szczerze mówiąc jak na razie to słyszałem tylko piosenkę pt: "Ostatni Drakkar - zmierzch bogów aryjskich" ale właśnie znalazłem wszystkie albumu tego zespołu... więc zaraz będę słyszał na pewno więcej
_________________ <<<Płynie sobie życie godzina po godzinie,
Czasem tracę wiarę ale ciągle jeszcze płynę...>>>
Ogółem po wsłuchaniu się w tekst można dojść do wniosku, że jest to zakazana muzyka, co widać, po przytoczonym tu przez ciebie tytule, niemniej fajnie grają chłopaki
_________________ MENTAL SLAVERY
"Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna"
No. Ogółem teksty są na sto procent nazistowskie i rasistowskie. chociaż głupio zrobili, bo zrobili dwie piosenki o Polsce, jaka jest wielka i w ogóle, a w reszcie piszą, że Hitler powinien zwyciężyć wojnę ^^. Trochę paradoksalne zachowanie, może chwilowe nawrócenie mieli?
_________________ MENTAL SLAVERY
"Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna"
yesseker
Wysłany: 2009-09-05, 02:32 Re: Honor
Przeżyłam 3-letnią głęboką fascynację tym zespołem. gdyby darowali sobie te wkurzające, nazistowskie teksty, to myślę że mieliby szanse osiągnąć międzynarodową sławę. teraz- czasem jeszcze posłucham, ale już bez przesady.
to kultowy zespół, jak Skrewdriver, i co tu więcej mówić.
Honor przeżył niesamowity rozwój muzyczny. Pierwsze 2 płytki to porażka. Gdybym ich wtedy usłyszał nie dałbym piątala, że coś z nich będzie. Jednak z każdą pytą widać było rozwój. Dla mnie mistrzostwem świata jest "Urodzony Białym" wersja 2004 oraz "W płomieniach wschodzącej siły".
W 2001 Szczery wystąpił gościnnie na płycie black metalowej Wolf's Moon - "Ethos of the Aryan Heritage" w dwóch kawałkach "For the Glory of Empire" i "Gorejący blask mocy". To były 2 najlepsze utwory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.