hemp gru jest super jak ktoś nie zgadza się z przyznaniem im nagrody to niech sobie posłucha ich płyty "Klucz"-dla mnie wypas liryka i fajne bity
_________________ Spójrz, gdybyś miał jedna jednyna szanse
By ziścić wszystko o czym kiedykolwiek marzyłeś Jeden moment
Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć...???
kielich18
Muzyka dla bezmózgów. Jeśli ich teksty to liryka to czym są teksty Eldo ? Żerują na komercyjnym motywie "dziecko ulicy" i "jebać policje". Dla mnie osobiście to dno.
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Pewnie że liryka bo nie uzywają zwykłych rymów tylko wyrażają sie raczej przez różne metafory i frazeologizmy
A jeśli chodzi o Eldo to jego najlepszy dla mnie kawałek to nagrany z Molestą(w której zresztą nagrywa Wilku z HG) "Wiem, że można zmusić sie do snu"
_________________ Spójrz, gdybyś miał jedna jednyna szanse
By ziścić wszystko o czym kiedykolwiek marzyłeś Jeden moment
Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć...???
"Posłuchaj dzieciaku trzeba bić policyjne ścierwo" - Naprawdę są niezwykle wyrafinowani, zarówno w warstwie tekstowej jak i muzycznej. Poza tym ich raper sepleni...
_________________ "It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.